Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak ciągle chce seksu...

Polecane posty

Gość gość

nie chce kłótni, ale powiem szczerze ze nie lubię tego. Obydwoje byliśmy "czysci"wchodząc w ten związek, jesteśmy razem 8 miesięcy i od kiedy zaczęliśmy współżyc,nie ma tygodnia zeby nie zabiegal o to.. na początku bylo jeszcze gorzej, bo chcial codziennie. Nie chce ciagle wykrecac sie bolem glowy, boje sie tez ze jak mu powiem ze nie lubię to pomyśli ze jest kiepski czy coś... nie chce się zmuszac,nie chce go zostawiac..może minie mu? jak myslicie ma 21lat, ja 18

Gość gość
ok, skoro prosisz, to skorzystaj z porady jakiegos doktora, poped seksualny w takim wieku (w kazdym wieku rozrodczym, a w wieku w ktorym szlaeja hormony to juz w ogole) to zdrowa oznaka zdrowego organizmu, skoro ty nie czujesz checi do seksu, to znaczy, ze cos z twoja gospodarka hormonalna jest nie tak.

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze, że dla Ciebie to zbyt często.

Gość gość
To normalne, że chłopak chce seksu, dla Ciebie to widocznie było jednak za wcześnie...

Gość gość
Gostek spróbował seksu, a hormony szaleją, więc korzysta z okazji. To nie jest wina autorki, że ma mniejsze libido, a może jeszcze nie była emocjonalnie gotowa na współżycie. Chciałaś tego świadomie, czy on Cię namówił?

Gość gość
Zeby nie bylo, robimy to raz w tygodniu.. wykrecam sie szkoła,zmęczeniem, w wakacje to był horror . Codziennie po 2 - 3 razy :/ On się stara ale chyba jednak nie pociaga mnie a sam seks dla seksu (sportu) jakoś mnie nie kręci...:(

Gość gość
On mnie namowil. Nie mam porównania i nie wiem czy nie dojrzalam, czy tylko do niego mnie tak nie ciągnie . Jest przystojny i zadbany,kochamy się ale nie czuje namiętności. ras czulam platonicznie

Gość gość
raz* A tak poza tym jak to możliwe że wcześniej przez 20 lat był prawiczkiem, mówił że miał slabe libido a teraz to sie zmieniło. może mnie oszukuje ??

Gość gość
Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze dziewczyna zrazi sie do seksu.. Mysle ze albo nie bylas gotowa , albo ten chlopak nie dziala na ciebie.. nie kazdy partner będzie działał na kobietę w ten sposób Niestety myślę też, ze ten związek z tego powodu sie skonczy za jakis czas. Niedopasowanie seksualne to nie jest błaha sprawa

Gość gość
Jest smakoszem piz.y wiec czemu mu żałujesz.Narząd wykorzystywany rozwija się.