Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ależ mnie moja matka wkur!!!!

Polecane posty

Gość gość

przylazła do mnie i "załóż mu skarpetki, rajstopy to za mało", "ubierz go cieplej". A dziecko ubrane tak : body z długim, rajstopy, bluzka. No kurwa bez przesady, co jeszcze mu założyć? Może szalik i rękawiczki? Chciała mu dać małego kota do zabawy, który ma miesiąc. Powiedziałam, że nie ma takiej opcji, bo nim rzuci ,poza tym kot nie jest do zabawy. To stwierdziła, że jestem niedobra dla swojego dziecka i, że przeze mnie się rozchoruje bo jest za cienko ubrany. Śmiech na sali! Mam jej dosyć. Czy Wasye matki te Was tak wkurwiają?

Gość gość
A ile masz stopni w domu?

Gość gość
w pokoju gdzie przebywa dziecko nie powinno być więcej niż 22 stopnie bo wtedy jest powietrze za suche. rękawiczki szalik itp. to na zewnątrz. Twoja mama przesadza ale szanuj ja, ja mamy nie mam (moja była super) chciałabym żeby mi pomagala przy dzieciach. Przykro sluchac jak ktoś narzeka na mame :( nie możesz się tak denerwować bo wszystko na Twoje dziecko przechodzi. Po prostu olej takie porady, kot niech będzie zdala od dziecka bo ma mnóstwo zarazek !!!

Gość gość
Nie ze ma zarazki ale dlatego ze to żywe istnienie i do tego tez dziecko , ogarnijcie sie , zwierzęta to nie zabawki. Autorka ma racje pod każdym względem.

Gość gość
ja mam w domu ustawione ogrzewanie na 19 stopni, w czasie kapieli na 20.5 moja mama to pochwala,dziecko wynosimy na dwór od samego wyjscia ze szpitala i nie ubieramy za grubo w domu ma tylko pajacyk,bez zadnego body pod spodem,jak spi to lekkim kocykiem okryty spi tez na dworze

Gość gość
Przykro Ci słuchać jak narzekam na mamę ale mi jest przykro jak ona mówi że nie nadaje się na matke

Gość gość
Po co ja w ogóle traktujesz poważnie? Miej to w dpie co gada, ona ma ciebie wspierać a nie głupoty gadać. Od początku nie pozwalaj bo nie dasz rady z takim traktowaniem. Powiedz ostro ze ona nie nadaje sie na matkę bo ciagle ciebie krytykuje natomiast na babcie chyba tez nie skoro tak by zrobiła gdybys na nią nie patrzyła. Absolutny zakaz wierdalania sie!ty urodziłaś wiec jesteś matka

Gość gość
akurat mieszkamy w Anglii, tutaj urodzil się nasz synek, Anglicy bardzo się dziwia Ze |Polacy bardzo cieplo ubierajA swoje dzieci tutaj maluchy chodza z gola glowa, w sandalkach i bez rajstop , w szpialu przeciagi i nikt się tym nie przejmował dzieci zachartowane sa

Gość gość
woja mama przesadza ale szanuj ja, ja mamy nie mam (moja była super) chciałabym żeby mi pomagala przy dzieciach. Przykro sluchac jak ktoś narzeka na mame x Stawianie w taki sposób sprawy świadczy o twojej infantylności, nic więcej 🖐️

Gość gość
9:50 nie infantylność ale pytala czy moja mama tez taka jest NAPISALAM WRAZNIE ZE NIE . czy Ci się to podoba czy nie :) xx Koty to nie zabawki TO WIADOMO CHYBA O TYM NIE TRZEBA wspominać - oczywista oczywistość ale niewiele ludzi ma pojecie ze koty maja takie zarazki kotre przechodzą na człowieka tym bardziej na niemowlaka !! ( koty maja pchly, hivy(niby nie przechodzi na człowieka ale sam fakt jest straszny), i jeszcze innych niebezpiecznych drobnoustrojów) pozdrawiam :)

Gość gość
autorko a ile masz lat? może twoja mama taka jest bo zaszlas w ciaze w młodym wieku, facet Cie zostawil ?

Gość gość
ja mam w domu ustawione ogrzewanie na 19 stopni, w czasie kapieli na 20.5 x o kurczę! chyba bym zamarzła. 19 st w domu to zimnica, pewnie chodzicie w swetrach albo oszczędzacie na ogrzewaniu.

Gość gość
U mnie w domu są 23 stopnie, w każdym pomieszczeniu są nawilżacze na kaloryferach. Lubimy ciepło, chodzimy w krótkich rękawach, palimy ekogroszkiem więc to nie jest jakaś fortuna. Piec skręcamy tylko na noc, wtedy jest ok 20 stopni, wietrzę sypialnie wieczorem.

Gość gość
Ja nie grzeje ,a mam w domu 22-23'C .Córka 2 latka ma spodnie leginsy i bluzkę z długim rękawem gdy była młodsza to nosiła body z długim + dresowe spodnie lub leginsy lub właśnie rajstopki

Gość gość
gość dziś Mogłabyś nie pisać o UK? W UK nie mają zim po -10 do -20 stopni. Jak ktoś się w UK nie urodził, to będzie ubierał dziecko cieplej niż Angole. Poza tym Angole mają swoje zdrowie i swoje dzieci głęboko w 4 literach.

Gość gość
w domu powinno być max 20st, a najlepiej temp. 19st do tego dom codziennie powinien być wietrzony, nawet jak są mrozy! dzięki temu moje dziecko nie choruje praktycznie wcale, 2 razy w życiu miał antybiotyk, a ma 7 lat. Najgorsze co można zrobić to przegrzewać dziecko a z domu zrobić piekarnik. Potem się dziwicie, że wam dzieci non stop chorują :O

Gość gość
A takie pytanie co do nawilżacza powietrza. Ja mam taki na prąd, na zimną wodę. Czy nawilzacz nie powoduje kataru u dziecka? Włączam na noc .A jak dziecko ma katar mozna uzywac?

Gość gość
Nawilżacz wręcz muzy i być jak dziecko ma katar. Nawilżona powietrze to podstawa