Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy żyją jak Ferdek Kiepski

Polecane posty

Gość gość

cale zycie przed telewizorem lub komputerem, jedzą sraja i tyle

Gość gość
tacy ludzie nie są warci cennego czasu na wyrobienie sobie o nich zdania, wegetacja to jedyne słowo nasuwające się jako skojarzenie z takimi nierobami

Gość gość
dopóki mają swoją Halinkę która ich utrzymuje mam to w peesdzie jednak jeśli robią to za moje (zasiłki, mopsy itp.) wk*****a mnie to nieziemsko. Ja zasadniczo jestem za likwidacją wszelkich zasiłków, zapomóg, mops-ów, 500+ i innych form wspierania patologii, nieróbstwa i hodowania pokoleń leni i pasożytów

Gość gość ofiara edukacji
ja też uważam, ze jak chcesz mieć kasę to zarób ją sobie. Taka fascynacja USA u nas, a tam nie ma takich cyrków z utrzymywaniem darmozjadów, chyba, że weteran wojenny czy inwalida. Każdy musi zadbać sam o siebie, jakie płacisz składki indywidualnie na swoje konto, takie masz ubezpieczenie, poziom usług medycznych czy emeryturę pózniej. Twoje dziecko, twoja sprawa. Nikt nie popiera obiboków i darmozjadów, tak jak u nas. Jesteś pracowity i zaradny to szacun, a u nas takich ludzi nienawidzą. Jarają się nieudacznikami i obchodzą rocznice klęsk i katastrof

Gość gość
I tak polecicie zaglosowac na: PiS, PO, nowoczesna, PSL, albo razem, a nie na Korwina.

Gość gość
No jeszcze jest spora szansa, ze w ogole nie pojdziecie na wybory.

Gość gość
Na pewno są szczęsliwsi niz milony Polaków tyrających w korporacjach obcego kapitału gdzie gonią za realizacją planu tak ze wykanczają sie na zawał,wylew .Myslisz ze zycie w gonitwie szczurów jest coś więcej warte?

Gość gość
Zrozum że w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem :D

Gość gość
i ichniejszym wykształceniem :D

Gość Jaceeek
Ja tak żyję ale oprócz tego jeżdzę autem po swiecie, dorabiam jako kierowca i przebieram sie w damskie ciuszki. Życie na etacie to nie dla mnie. Mam wyższe ale i tak nie ma dla mnie pracy.