Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartoszek3535

Słaby wzwód co robić

Polecane posty

Gość aleks41
Jeśli chodzi o suplementację, to ważny jest skład. Duża dawka l-argininy może być bardzo pomocna. Z tego co wiem, to Permen King ma najwyższą dawkę l-argininy z suplementów dostępnych na rynku.

Gość Maxymilian
Dobra, zdrowa dieta, mniej alkoholu i papierosów, regularny wysiłek fizyczny i do tego sprawdzony Premen-King. Po 2-3 tygodniach wszystko powinno wrócić do normy.

Gość gość
Ja stosowałem iqman i jestem zadowolony, obecnie nie mam już żadnego problemu z erekcją

Gość gość
U mnie też, obecnie po tym jak stosowałem iqman "cała maszyneria" działa jak należy, jak za najlepszych młodych lat

Gość gość
Moim zdaniem obecnie nie ma lepszego środka wspomagającego potencję, jak Iqman. Sam go brałem a efekt moim (i nie tylko, bo żona tez tak twierdzi) rewelacyjny. Juz dawno nie mieliśmy tak udanych zbliżeń

Gość gość
Stosowanie leków na potencję bez recepty i bezkontroli lekarza to raczej nie jest dobry pomysł. Można sobie zrujnować zdrowie. Pomyśl lepiej o jakimś suplemencie. Niektóre są na prawdę skuteczne. Ja regularnie stosuję IQman Na pierwsze efekty musiałem poczekać ale w końcu wszystko wróciło do normy

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym wyborem jest zastosowanie IQman. Efekt już po pierwszej tabletce, a po 3 miesiącach nie ma śladu po problemach juz bez łykania tabletek

Gość gość
Ale zboczeniec autor i niektórzy w komentarzach

Gość gość
Ja znam duzo pieknych kobiet bym każdą pokolei g****ił branie siłą kreci babki lubia seks taki lubia byc gwalcone bierz witaminki bedziesz tak mial potrzeby ze tak jak niejeden zaczal g****ic

Gość gość
Seks to nie potrzeby nie ma wzwodu nic znam facetow ktorych seks nie obchodzi bo sa normalni i maja gdzies seksy i nie ma takich rzeczy pusci ludzie poprostu najlepszy w seksie jest obcokrajowiec kobieta w lozku z polakiem to k***a ja xnam duzo kobiet zgrabnych i jakos maja mezczyzb obcokrajowcow nie takich zboczencow sle seksy robia inaczej powiek sobie fiflaka autorze bo jestes paskuda nie to ca ta kobieta

Gość gość
Powieksz sobie fiflaka bo polacy nie maja nic takiego do zaooferowania

Gość gość
Polacy są opetani požądaniem

Gość gość
Jestem kobieta spalam z deoma arabami ale mieli jajeczka super bylo jeden mnie calowal drugi posuwal bylo zarabiscie trzeci to byl fantastyczny ruski najlepszy a polacy nie maja takich fiflakow

Gość gość
Eron Plus to genialne rozwiązanie dla mężczyzn, którzy są niezadowoleni ze swojej seksualnej sprawności i pragną czerpać jeszcze większą przyjemność w łóżku. http://nplink.net/0RBfjEmN