Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem decha i mam motylka ......

Polecane posty

Gość gość
myslisz ze bym mu sie nie podobała nago? :)

Gość gość
decha to nie problem ale motylek hmm no cóz trzeba będzie się udać na operacje plastyczną

Gość gość
Małe są piękne, a motylek wcale nie musi oznaczać problemów. Wszystko przed Tobą.

Gość gość
Małe są piękne, a motylek wcale nie musi oznaczać problemów. Wszystko przed Tobą.

Gość gość
Tez byłam :-) po czterdziestce przytyłam i cycki sie pojawiły

Gość hallucinex69
Uwielbiam deski z motylkiem....moje marzenie !!!

Gość gość
Decha i z motylkiem. Taka dziewczyna ... już sobie wyobrażam, sama perwersja, marzenie :)

Gość jestem gość
Twój sexapeal masz w głowie a niew piersiach, bidrach braku czy posiadaniu smakowitych płatków. Problembędziesz mieć jeśli się zasklepisz w tych kompleksach (czy post z tego wynika?) i słuchać będziesz opinii tych, którzy patrzą na Ciebie przedmiotowo (olej ich), jakie masz to czy tamto.

Gość gość
Kiedyś miałem parę razy okazję z taką. Była niesamowitą kochanką. Niestety zajęta mężatka.

Gość gość
dzięki za mile i pozytywne komentarze :)) mam nadzieje ze mój facet będzie mnie kochal :* i tak bardzo mocno

Gość ŁyyySyyy
Droga koleżanko, Pytasz się o to, czy spodobasz się jakiemuś bliżej nie sprecyzowanemu mężczyźnie? Nie ma jednego uniwersalnego wzorca kobiecego piękna/ kobiecości. To od każdego konkretnego przypadku zależeć będzie, czy Twoja aparycja stanowić będzie Twój atut, czy wadę. Istotniejszą kwestią jest natomiast Twoja pewność siebie i poczucie własnej wartości. Pewność siebie jest pociągająca. Jak chcesz się spodobać komuś, skoro sama siebie nie akceptujesz taką, jaką jesteś? Owszem są rzeczy nad którymi można i powinno się pracować (charakter, kondycja fizyczna, samodyscyplina itp), ale są też sprawy które nie powinny Ci zaprzątać głowy- ponieważ nie masz na nie wpływu. Inna kwestia, że to co np w Twoich oczach może stanowić wadę (małe piersi, typ budowy intymnej), dla kogoś innego może stanowić to największą zaletę.

Gość gość
każdy lubi inny typ

Gość gość
ale facetów którzy lubią motylki to ze świecą szukać