Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Wreszcie jest dobra pogoda

Polecane posty

Gość ja lubie jesienny holt
Namysłowska, Wrocław Namysłowska (ul), 50-304 Wrocław (Śródmieście) - Mapa Targeo mapa.targeo.pl › Ulice Wrocław Mapa miasta Wrocław, 50-304, ulica Namysłowska wraz ze spisem ulic i punktów użyteczności publicznej (POI). Strona zawiera również listę ulic znajdujących ...

Gość gość
Namysłowska, Wrocław Namysłowska (ul), 50-304 Wrocław (Śródmieście) - Mapa Targeo mapa.targeo.pl › Ulice Wrocław Mapa miasta Wrocław, 50-304, ulica Namysłowska wraz ze spisem ulic i punktów użyteczności publicznej (POI). Strona zawiera również listę ulic znajdujących ...

Gość gość
Ja nie lubię lata, udręki upałów, meszek, kleszczy i komarów. Tylko teraz mamy jesień przez całą zimę właściwie, tak od kilku lat. Dużo śniegu było w zimie 2009/10 i mrozy, że sobie poleżał. Chyba zrobiły się dwie pory roku ostatnio, dawniej były cztery

Gość gość
tak jak jest teraz, jest dobrze. Po co komu lato

Gość gość
Jesień, niech zostanie z nami i trwa☺

Gość gość
Bo sie dusisz w tych metalowych szmatach :P

Gość prawictwo pospolite 152
ja nienawidze tej pogody , bo siedze w domu przez te chłody , a jak był sierpien czy wrzesien to codziennie wychodziłem na dwór .. Byłem na działce ze 4 godziny dziennie a teraz ? Zastanawiam sie czy wyjśc czy nie wyjść .. A jakoś siedzenie w domu mnie denerwuje . Czlowiek potrzebuje powietrza i słońca , a nie dusić się w mieszkaniu

ale jutro ide na dzialke bo zauważyłem ze ma być na jeden dzien ocieplenie

Gość asiutka   1999
No, dobra jest

Gość gość
Latem w tych giezłach Mizantropia wygląda jak muzułmanka :):P:D !! Stale spocona i zziajana -teraz odetchnie ...

Gość gość
Ja tam łażę bez względu na pogodę. Latem zawsze boję się wrednych owadów, a teraz chociaż nic nie gryzie. Dla wielu jesień i zima to pora siedzenia w domu, ale nie dla mnie. Lubię góry jesienią i w zimie najbardziej

za to w zimie można sie łątwo wychłodzić i przeziębić ..Ja nie lubie chorować.. Im dluzej sie siedzi na chlodnym powietrzu tym łatwiej dostać zapalenie płuc

nienawidze zimy i tyle .. wyjde na 20 minut i musze wracac do domu , bo inaczej jakbym chciał być dłuiżej to sie wychlodze i rozchoruje . . A Latem ? Latem moge być 4 godziny na dworze i mi nic nie będzie dla mnie mimo ze rzeczywiscie Lato niezle grzeje i są komary , to i tak najgorsza pora roku to zima !!! Nie ma zadnych zalet Latem mozna jesc lody , laski stają się gorętsze dzien jest długi nie trzeba zapalać sztucznego swiatłą w domu juz o 16 00 , rozkwita życie , spiewają ptaki , Jesień też jest kiepksa , wole wiosnę, bo wiosną dzien jest dłuższy!! Dopiero o 20 00 robi sie ciemno dla mnie najlepsza pora roku w kolejnosci od najgorszej do najlepszej - Wiosna , LAto , Jesień , Zima

dla mnie pory roku są takie w kolejnosci od najlepszej do najgorszej - Wiosna , LAto , Jesień , Zima

Gość gość
Ja nie lubie w jesieni, zimie tego ubierania- spodnie, swetry, kurtki a latem spodenki, bluzeczki klapki i już gotowa do wyjścia. Choć na spacery to najlepsza pora roku bo latem przy wielkich upałach nic się nie chce. No chyba ze leniuchowanie nad wodą:D

Gość gość
ja też uwielbiam lato i wzrok facetów na moim ciele hehehe

Gość gość
Ja się nie przeziębiam nigdy, no chyba, że ktoś nakicha czy nakaszle w moją stronę to może czymś zarazić. Strasznie wątłego zdrowia trzeba być, żeby zima szkodziła i jesień. Mam góry pod nosem, narty i deska to powody dla których lubię zimę

Gość
Tez lubię jesienną pogodę, takie lekkie zachmurzenie-uwielbiam wtedy pospacerować, czy posiedzieć na tarasie pod dachem kiedy pada.:) nie lubię upałów i słońca(chyba że jestem nad morzem);)

Gość gość
zdecydowanie wolę lato, jestem ciepłolubna, uwielbiam się wystawiać na Słońce i chodzić w lekkich sukienkach i nago spać a teraz..niedobór światła słonecznego, deszcze, zimno...brrr ja chce lato

Gość gość
też nie lubię upałów ale zdecydowanie wolę wiosnę od jesieni