Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chodzą słuchy ze swiat tkwi w tym momencie na skraju III wojny sw.

Polecane posty

Gość gość

co wy na to w ten jakze zimny wieczor?

Gość gość
To prawda. Przeczytaj w necie objawienia Piotr Żywy Płomień - z 2016 roku albo objawienia irlandzkie ze str. jezusdoludzkosci.pl Tam znajdziesz odpowiedzi.

Gość gość
Na stronie: ostrzezenie.net wpisz po prawej stronie w lupkę: wojna światowa I wyskoczą Ci orędzia na ten temat.

Gość to nie są jaja
w tv wam tego nie powiedzą co sie naprawde dzieje.. czytajcie wiecej a nie oglądacie głupie seriale..

Gość gość
wybuch II WŚ też był zaskoczeniem, ale gdy już wybuchła było za późno... tak jak i teraz III WŚ, gdy wybuchnie będziecie bezbronni, a przecież można było temu zapobiec...

Gość gość
no i dobrze w końcu skończy się piekło na ziemi. ziarna zostaną oddzielone od plew

Gość gość
To dobrze, że mam domek w tatrach w gęstym lesie nikt mnie nie znajdzie i mojej rodziny...Wojna potrwa ok.2-5lat więc robię zapasy....bo niestety Bóg nie pomoże

Gość gość
jasne jedna bomba i wylecisz razem z tym domkiem w kosmos

Gość gość
dzięki polityce polskiego rządu na kolanach czołgającego się przed USA bomby na Polskę mogą spaść, ba nawet amerykańskie, bo po to jest Polska aby Amerykanie nie musieli walczyć z Rosjanami na swoim terytorium. Jednak jestem optymistą, bo co najwyżej dotknie nas skażenie radioaktywne i skutki działania broni biologicznej rozprzestrzenianej przez USA i Izrael, chyba domek w górach w tym przypadku nie pomoże... :P

Gość gość
nadejdą czasy gdy ci, którzy przeżyją będą zazdrościć martwym :(

Gość gość
Nostradamus przepowiedział III wojnę.Sprawdza się.To możliwe.I dobrze niech ten świat szlag jasny trafi:)

Gość gość
Ja osobiście tak jestem zmęczony życiem, że chętnie kibicuję temu wybuchowi wojny. Po prostu nie daję już rady, a problem w tym, że boję się popełnić samobójstwo. Jak raz stałem na dachu wieżowca i zastanawiałem się nad skokiem to nie dałem rady, dopadł mnie taki strach że szybko zszedłem z dachu i przez resztę dnia chodziłem roztrzęsiony. Może i są ludzie dla których ten scenariusz jest okropny lecz dla mnie byłby wybawieniem.

Gość gość
dziękować za to należy żydom i jankiesom