Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coś dla miłośników mięsa

Polecane posty

Gość gość
i nie nie zazdroszczę niczego - jak jestem w Polsce u rodziców, to nie jem mięsa, kiełbas, nic takiego. mimo że np moja teściowa to ma kurczaki i kaczki, które chodzą po podwórku i jedzą robaczki więc zdrowe. ja po prostu nie jem trupów. papa prostaku do ciebie i tak nie dociera nic, boś za prosty człek ...

Gość gość
Dla nas Polakow z PL mozesz żreć liscie z lasu i popijac deszczowką bedziesz jeszcze bardziej ekologiczna buehehhe. Mięsko pycha mniam mniam. Musi byc bo daje SIŁE. I nikt nie podskoczy. Lokalne wyroby, bez syfu jaki jest w uka. Od wieków Polacy wiedzieli co dobre. Tak jest w naturze ssaka. Zaden wilk nie żre sałaty. Tylko biedota nie je miesa bo ich nie stac. Haha

Gość gość
W naturze ssaka jest pić cale życie mleko innego gatunku? Weź idź ssaj cyca swojej matki jak takie masz zapędy. :D chcesz jesc smaczne mięsko? Idź sobie sam krowę lub świnie zabij (gołymi rękami, bez narzędzi). Gdybyś miał jesc mięso to mialbys pazury do jego zabijania tępa maso :D w sumie malo mnie obchodzi co myśli tako stary pryk jak ty bo i tak z tego świata niedługo zejdziesz a młoda generacja na szczęście jest bardziej wyedukowana. Jak stare dinozaury wymrą to w końcu przemysł hodowlany też. Już nie mogę się doczekać :)

Gość gość
Ciekawe jak mięso daje silę a najlepsi sportowcy na świecie są wege. Największe i najsilniejsze zwierzęta na świecie są weganami. No jak to wytłumaczysz jełopku? Nie wytłumaczysz bo wiesz że nie masz żadnych dobrych argumentów ;) żadnych badań, żadnych faktów które by potwierdziły te bzdury które piszesz. Ja natomiast mam mnóstwo argumentów z zakresu żywienia. Ups, kolejna porażka bingolka.

Gość gość
znam weganke, ktora biega po kilkanascie maratonow rocznie - to obala twoje gadki ze tylko mieso daje sile. pajac. ona nie tknie niczego co ma w skladzie chocby sladowe ilosci masla czy mleka, o miesie nie mowiac w koncu weganka, a chocby w tym roku wygrala kilka biegow w kategorii kobiecej - bieglo kilkadziesta kobiet.

Gość gość
W grudniu przyjada osrusy do PL nabrac słoików od rodziny z pierogami i bulionem i szpanowac jakie to wielkie biznesmeny w uka. Haha! Co za przygłupy bez wykształcenia.

Gość jèbany gatunek ludzki
biedne świnki, morderców w więzieniu lepiej traktują, gatunek ludzki to zaraza

Gość gość
do 23:52 nie latam nigdy do Polski na święta. spędzam je tu, w domu, z mężem i dzieckiem. czasem lecimy gdzieś indziej, czy to na Boże narodzenie, czy na Wielkanoc. np rok temu na BoZe narodzenie bylismy na tydzien w Sewilli i Kordobie.

Gość gość
@23:52. Tak jak myslalam, argumentów brak wiec zmienia temat...