Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słowa Kaczyńskiego,że każde dziecko ma się urodzić..

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Sprzedaliście kraj za 500+. Zarówno wybór i Pis jak i ci co na wybory nie poszli. X Niestety święta prawda. PiSowce zawsze mieli nierówno pod sufitem, zawsze ultra katoliccy, zawsze w stronę nietolerancji. Rządzili już przecież kiedyś z LPR i Samoobroną, to też niezłe cyrki były. Popierają oszołoma Rydzyka. ZAWSZE roiło się tam od debili. Teorie spiskowe o Smoleńsku to tylko jeden z przykładów zidiocenia tej partii. Ja nie wiem jak ludzie przy zdrowych zmysłach mogli sądzić, że "PiS jest ok i niczego w kwestiach światopoglądowych nie zmieni"?

Gość gość
A wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Że cała masa tępych bab, katoliczek latających do kościoła jak kot z pęcherzem stwierdzi, że to co Kaczyński powiedział to w sumie jest super. Bo nie można zabijać chorego dziecka, to dziecko ma prawo żyć. Aborcje po gwałcie, czy przy zagrożeniu życia matki jeszcze przełkną, ale na aborcje "słodkich dzieciaczków" nie pozwolą. Tak, tak, nie ma się co śmiać. Najwięcej do powiedzenia mają w temacie stare baby, co już w ciąże nie zajdą. Ale one pierwsze do ratowania życia. Jedna z drugą zamiast do kościoła to poszłaby pomagać przy takich dzieciach.

Gość gość
Serio ? Najwiecej starych bab to bylo na tych czarnych marszach antyrządowych

Gość gość
Poprosze o link do artykulu mowiacego o tym ze to Kaczynski jest autorem ustawy zaostrzajacej aborcje, oraz do jego cytatu ze kazde dziecko musi sie urodzic, oraz ze kobiety beda karane za aborcje i poronienie.

Gość gość
a ja nie jestem katoliczką, to po jaką cholerę mam chrzcić po urodzeniu, zdrowe czy chore, wsio ryba, jarek myśli, że w tym kraju wszyscy to katole?

Gość gość
Nikt nie dał linka, wiadomo dlaczego bo Kaczyński nigdy takich słów nie powiedział ale tvn propaganda oraz G****o robią swoje.