Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co raz wiecej starych panien widze na ulicach... ale

Polecane posty

Gość gość

Najbardziej przerazajace jest to, ze one sobie z tego nic nie robia! Zadnej desperacji, szukania faceta na sile, no nic! Totalna obojetnosc i biernosc. Wazniejsze od posiadania rodziny, jest dla nich praca, wakacje, albo, zeby sie napic ze znajomymi... :O

Gość gość
No i ... ? To chyba ich problem nie twój

Gość gość
szkoda, że słownika ortograficznego nie oglądasz równie często co starych panien :o

Gość gość
ciekawe jak je poznajesz pipusiu

Gość gość
8:33 no wlasnie one nie maja problemu, i w tym problem.

Gość gość
a po czym można poznać stara pannę na ulicy? Skąd wiesz, że to stara panna, a nie np żona i mama, która wraca z pracy i idzie po dzieci do szkoły/przedszkola, albo urodziła bardzo wcześnie i po 30 ma dzieciaki odchowane? Jakieś oznaczenia wprowadzili?

Gość gość
To nie ich wina że dzisiejsi faceci nie chcą sie związać tylko zabawy im w głowie

Gość gość
8:44 ja sie chce zwiazac, ale dziewczyna w ktorej jestem zakochany nawet o tym nie wie. Nie wie o tym bo jestem niesmialy...

Gość gość
więcej jest starych kawalerów niż starych panien .. Pytanie dlaczego ? Bo faceci doskolane wiedzą że nie dożyją 80 roku życia .. Umierając nie są kalekami , ale wciąż potrafią chodzić Kobiety odwrotnie .. 85 % ludzi jeżdzących na wózkach to stare babcie .. I kobieta potrrzebuje opieku na przklad swojego potomstwa .. Facet jak to facet ma w odbyyycie potomstwo bo sobie poradzi sam nawet jak będzie dziadkiem .. Samotnosc dotyka ludzi po 70-tce Wiekszosc facetow jest w tym wieku martwych