Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie jest niesprawiedliwe...proszę wejdz....

Polecane posty

Gość gość
nie wiem skad tyle jadu i zawisci u obych osob. pewnie zazdroscicie ze mam meza i bede miala dziecko a was pies z kulawa noga nie chce

Gość gość
Nie wiadomo czy urodzi ,moze poroni? :(

Gość gość
maz tez cie kopnie w te tluste dupsko, o ile sie nie przekreci wczesniej przez tyranie 24/7 ;) sama mowilas, ze by cie zostawil za byle co (jak wymysanie sobie chorob). pozatym przez ten twoj "listek salaty" to po ciazy bedziesz wazyc pewnie dodatkowe 30kg, a to wierz mi juz mu bedzie przeszkadzac :)

Gość gość
Tlusta roszczeniowa krowa bez ambicji I finansow na dzieciaka :O

Gość gość
Autorko jak ty sobie poradzisz z dzieckiem skoro nie stac cie nawet na wyprawke>?

Gość gość
Nie no masakra, czytając poczatek było'mi przykro z Twojego i współczuje Ci utraty dziecka, ale jesteś do szpiku przesiaknieta jadem. Przyjaciółka skończyla pielęgniarstwo,'nie pierdziel, że nic nie musiała na studiach robić lub jest głupia i skończyła,'bo takie studia to ciężki kawalek chleba, ma męża z dobrym wykształceniem, który'dobrze'zarabia, a Ciebie po'prostu skręca z zazdrości:O Piszesz, że masz męża,'który Cię kocha i akceptuje, Ty'jego pewnie'też, więc pogodz się z tym, że jesteście skromnie żyjącymi'ludźmi i będziecie i tyle. Ludzi określasz jak śmieci, nas tutaj wyzywasz, Ty jesteś okropna po prostu:O

Gość gość
Faktycznie jest czego zazdrościć. Tego ,że jesteś gruba, brzydka, wredna i patologiczna? Ja mam męża, dwoje dzieci, dbam o siebie, pracuje. Od nikogo nie jestem zależna i nie muszę liczyć na niczyja łaskę i litość.

Gość gość
Do autorki: Pierdo- l się gruby k****iszonie!

Gość gość
i wice wersa wam tutaj wszystkim zgromadzonym. widac ile w was tu dopiero jest jadu i zawisci skoro mnie tak wyzywacie i zyczycie poronienia. a przyjaciolka owszem ciezko studiowala ale niekiedy zdawala bo jak sama mowila "pedofil ktory mial z nimi zajecia ja podrywal" mimo ze jest brzydka z geby ale ma blond piora i jest chuda i starym oblesnym zwyrolom sie podoba i ja przepuszczal. ja chuda nie jestem i nigdy nie bede miec forow u nikogo wiec sie pierdolcie wy wszyscy tutaj. przyjaciolka ona nie jest bo wie ze jestem w ciazy a nawet wyprawki nie pomoze skompletowac tylko wymyslala mi wlasnie na poczatku ciazy prace w makach czy kfc albo jeszcze wczesniej chciala zmusic zebym szla do szkoly jako opiekun medyczny myc dupy starcom w szpitalach w brudzie a sama s*******ila ze swojego zawodu. a wy takie madralinskie chude paszczury co zlapaly na d**e frajera i kwicza z radosci. moze jestem podla bo az gotuje sie we mnie po rozmowie z wami ale jak ona podejrzewala raka u siebie to przynajmniej moglam sie pocieszyc ze ma cos gorzej niz ja i ze ona jest w wiekszej d***e i bedzie ode mnie zalezna i to ja ja bede wspierac a nie ona mnie jak zwykle. a wy to takie same szmaciska. ide stad bo naprawde juz lzy mi leca przez czytanie tych podlych swinstw na moj temat

Gość gość
sama zdychaj na rako gruba wredna szmato skoro tego innym zyczysz!!!! w zyciu nie spotkalam takiej podlej, zazdrosnej qrwy jaka ty jestes i mam nazieje ze nie spotkam.

Gość gość
sorry ale nie wazne czy mieszkasz w bloku czy nie, brak zainteresowan , bycie gruba, bez hobby , szkoły to przesada. Zainteresowania mozna miec mieszkajac w kawalerce. Nie zdałas dwa razy matury, no kurde...zbyt bystra nie jestes. A kolezanka jednak skonczyla studia i ma hobby. ładnie wyglada a ty nic. ani szkoly, ani wygladu, wyksztalcenia czy pracy. Marnie z toba.

Gość gość
Ludzie dajcie już spokój. Każdemu zdarza się mieć beznadziejny nastrój i wtedy wszystko widzi na czarno. Miejmy nadzieję, że autorce wszystko się poukłada - najpierw w głowie, a potem w życiu.

Gość gość
Autorko, zdrowie masz i tupet, że zakładasz już 3 wątek na ten temat, mimo, ze wszyscy Ci pisza , że nie masz racji a ty zamiast sie nad soba zastanowic to dalej sie wybielasz i twoje racje sa swiete. Przestan spamowac. Zamiast skupic sie na sobie przez ten czas, to cały czas masz bol d**y o kolezanke oto twoj watek: http://f.kafeteria.pl/temat/f4/denerwuje-mnie-przyjaciolka-p_6595791 był jeszcze jeden taki sam ale nie chce mi sie szukac

Gość gość
Trolle się zleciały i judzą wulgaryzmami. Swoją drogą Autorka nudzi się w domu, i zakłada kolejne tematy o przyjaciólce, bo nie może przezyc, ze komuś jest lepiej. Autorko, umiesz rozróznic pisaninę trolla, pełną jadu od wpisów zwykłych ludzi?

Gość gość
Autorko twoje zycie nigdy sie nie zmieni bo zamiast skupic sie na samorealizacji, skupiasz sie na zawisci

Gość gość
Autor życzę Ci zdrowego dziecka i nikt Cię nie zmusza do pracy, skoro się obawiasz po utracie, Ale zrozum, że to jest sprawa tej kobiety jak żyje i czy pracuje czy nie i nie oczekuj, że obcy ludzie będą Ci kompletowac wyprawkę czy dawać pieniądze. Jesteś wredna bardzo, wszystkich tu obraziłas i nawet te kobietę o której mówisz przyjaciółka obrzucilas błotem:O Pisałam tu do Ciebie wcześniej z życzliwym słowem, ale jesteś niemożliwa. Może jeśli jeszcze raz przeczytasz swoje wpisy zrozumiesz dlaczego mężczyzni odchodzili i dlaczego nie nas zbyt wielu znajomych. życie nie jest sprawiedliwe, to fakt, ale też nic nie stało na przeszkodzie byś swoje życie tak poprowadziła, by zarabiac teraz normalne pieniądze i mieć na dziecka potrzeby, może ładniejsze mieszkanie itp. Nie zdalas matury 2 razy, cóż nie uczyłas się to i nie zdalas. Pisałaś gdzieś na początku, że podchodziłas do ludzi z życzliwością i dobrocia i przyjaznia, ale po Twoich wpisach śmiem wątpić w to mocno. Zwłaszcza gdzie obrażalas zwierzęta lub ludzi potrzebujących, którzy mają gorzej o'wiele niż Ty.

Gość gość
Brawo życzyłaś raka swojej przyjaciółce, która cię wyciągała z bagna i jeszcze masz pretensje że ci kasy nie daje... Nie masz szacunku do ludzi, wszystko co robi traktujesz z pogardą, głupoty oglada, fuksem studia skończyła... może jeden egzamin tak ale nie 5 lat! Denerwuje cie wszystko a sama nic nie robisz.. Uczyc sie nie chcialaś, do maca nie, opiekun nie najlepiej żeby ktoś za ciebie zrobił wyprawkę dla twojego dziecka! Wow. I twierdzisz ze nie jestes patologią... Nie chciałabym miec do czynienia z kims takim jak ty

Gość gość
W pracy też się pewnie opieprzałaś i źle klientów traktowałaś, dobremu pracownikowi nie dziękują po 3 miesiącach, nawet na zleceniu. Ale to wszyscy są winni tylko nie ty...

Gość gość
To jest przykład lenistwa. To nie jest osoba pracowita, ale roszczeniowa. Inni muszą zapierdalać na parę groszy a jej się wszystko należy. Mi nikt żadnych pieniędzy nie daje, ale ja muszę ciągle dawać. A poza tym, jeśli nikt tobie nie daje, tzn. że coś do ciebie ma. Nie ma z tobą poprawnych, przyjacielskich relacji a musi ci dawać??? Puknij się, stuknij i weź do roboty, a przede wszystkim do pracy nad sobą. Internet prawdę ci powie. Dobrze, że napisałaś te kilka słów. Ktoś z boku widzi lepiej. Doświadczenie ludzkie jest cenne. Uszanuj to.

Gość gość
Potrafisz tylko marudzic autorko. Zeby poprawic swoje zycie trzeba o wiele wiecej wysilku niz ty w nie wlozylas. Pewnie, po co dalej szukac pracy skoro mozna isc w zaparte ze 'jakos to bedzie'

Gość gość
Zycie jest sprawiedliwe,leniuchom nic sie nie nalezy

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego bronicie jej zamiast mnie kobiety w ciazy z malenkim dzieckiem pod sercem ..jestescie chamscy pewno Tak jak ona litujecie sie nad zulami i zapchlonymi kundlami na ktore normalny czlowiek Nie splunie..a co Ze mna ? Wrazliwej kobiecie w ciazy? Mnie kopiecie ?zal mi was debile! Autorka.

Gość gość
Czy ktos napisze mi normalnie bez zyczen abym poronila ,jak zmusic przyjaciolke do pomocy?

Gość gość
Teraz myśle, że ten'temat to prowokacja. Nie zmusisz przyjaciółki do pomocy choćby skały srały.

Gość gość
Nie jesteś ani trochę wrażliwa ani trochę. Poza tym, że' to prowo.

Gość gość
Zmuś swój umysł do myślenia, ciąża nie usprawiedliwia egoizmu i podstawy roszczeniowej. To Ty chciałabyś mieć przyjaciółkę, czyli w Twoim rozumieniu sponsorkę.

Gość gość
totalny egoizm i lenistwo autorki! i to ona właśnie jest chamska (wyzwa ludzi od debilów itd.) A co znaczą pojęcia: egozim, lenistwo, chamstwo proponuję sobie sprawdzić w słowniku (dostępnym również w Internecie). Wbrew pozorom to twoja "przyjaciółka" ma poukladane i posprzątane ale ty niestety nie. Czy nie widzisz, że ona przez ten gest chce do ciebie dotrzeć? czy nie widzisz, że ta osoba się z tobą męczy? Woli dać na psy...niż tobie. Pomyśl...to nie boli.

Gość gość
To już trzeci temat , o tobie i twojej przyjaciółce . Jeśli to prawda to jesteś pasożytem ( w tym temacie nie napisałaś ze twoja przyjaciółka podejrzewa u siebie raka , i chyba jej matka jest chora . Cos w tym stylu ) . Jesteś wredną , ohydną osobą .

Gość gość
Życie jest niesprawiedliwe i właśnie dlatego zamiast porównywać się z innymi trzeba po prostu walczyć o własne marzenia i dążyć do poprawy własnej sytuacji, rozwiązania własnych problemów. Każdy z nas miał inny start, inne predyspozycje, inne okoliczności podejmowania decyzji - nie ma sensu skupiać uwagi na obcych ludziach, kiedy ma się własne problemy.