Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Claudii

Czy moge byc w ciąży ?

Polecane posty

Gość Claudii

Hey. Dziewczyny, czy moge byc w ciąży jeśli kochałam sie z chłopakiem 3 dni przed miesiączką i on skończył we mnie ? Pózniej dzien przed miesiączką tez skończył w środku. Okres zawsze mam mocny. Brzydko powiem ze "leje sie ze mnie " przez 3 dni i pózniej jest juz plamienie. Dostałam "okres" jeśli mozna to tak nazwać, chodź plamienie trwało 2 dni ale nie był to Taki prawdziwy okres a miesiączkuje regularnie od 14lat..., choć pierwszego dnia skrzep krwi sie pojawił... ale pierwszy raz miałam cos takiego... czy to możliwe ze jestem w ciąży ? Co radzicie ? Dziekuje za pomoc

Gość gość
Co radzimy? Zrobić test ciążowy. Wrozenie z fusow tu chyba nic nie da, prawda? Skąd mamy wiedzieć czy jesteś w ciąży?

Gość Claudii
Rozumiem. Jednak test wychodzi po 15dniach. Chodzi mi jak myślicie jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciąży i czy to normalne objawy tego okresu... :)

Gość gość
Możesz zrobić badanie z krwi po 8,10 dniach. Moim zdaniem prawdopodobieństwo jest male, a to że masz inny okres to moga byc zaburzenia hormonalne, albo jakieś odstepstwo od normy. No chyba, ze bardzo przesunęła ci sie owulacja i byla przed tym jak spidziewalas się okresu, no ale wtedy termin okresu przesuwa się o dwa tygodnie., nie da się zajsc "dwa dni przed okresem", faza lutealna nie trwa dwa dni tylko dwa tygodnie. Chcesz miec dzieckp czy nie? Jak nie to uwazaj z tym kończeniem w srodku bo to ze zawsze mialas regualrne cykle nie znaczy ze nagle owulacja ci sie nie przesunie.