Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym żeby moja teściowa zmarła

Polecane posty

Gość gość

To taki konfliktowy człowiek już tyle życia nam zniszczyła i małżeństwa. Chciałabym żeby umarła i tak jest już stara ma 73lata już jej chyba żywota starczy. Ona natomiast lata jak fryga i wszystkim dokucza kiedy jej dzień odpokutowania tych krzywd co narobiła wszystkim ludziom nadejdzie. Nie ma zajęcia, nudzi jej się kiedy przyjdzie na nią czas.

Gość gość
No to sie wyzylas, lepiej bys poopowiadala jakies historyjki, rozerwalibysmy sie.

Gość gość
nie zyczę nikomu śmierci ale bardzo cię rozumiem autorko bo mam teściową toksyczną manipulantkę.

Gość gość
autorko,uważąj byś nie wyprzedziła tesciowej.Zapraszam cie na oddz.onk. zobaczysz ile w twoim wieku kobiet odchodzi.Nie zycz nikomu bo moze to tobie albo twojemu dziecku sie noga powinąc.Jestes do bólu złym człowiekiem a mowisz na tesciową. A jak jaśnie własna mamusia się czuje?????

Gość gość
Wystarczy ze ja od siebie skutecznie odseperujesz po co ci jej smierć niech sie meczy z tym światem jak jest niedobra

Gość gość
Powiedziałas to swojemu męzowi? Ucieszył sie? A moze zyczy tego samego twojej mamie?

Gość gość
Zle mysli, zle czyny WRACAJA.