Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglada masarz erotyczny w gabinecie takim do tego piszcie

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglada masarz erotyczny w gabinecie takim do tego piszcie

Gość gość
Masarz erotycznym gabinecie takim do tego wygląda tak samo, jak masarz w masarni. Masarze erotyczni są zdecydowanie przereklamowani.

Gość gość
opisze ci co ja przeżyłam. kolezanka mnie namówiła, chodz przyznam ze tez mnie tam ciagneło ale jakos odwagi mi brakowało- w końcu poszłam. na początku się odpowiednio przygotowałam- tzn przebrałam na miejscu, położyłam i przyszła masazystka-młoda dziewczyna. masaz zaczal się od masowania pleców nog, stóp pośladków- super odprężenie, ale w miare jak zaczynała brac w okolicach blisko muszelki-wew strona ud zrobiło mi się mokro i zaczęłam pojekiwac i po chwili doszło do masazu muszelki i do pracy przystąpiły jej paluszki i zakończyło się tym ze masazystka się rozebrała i uprawialiśmy seks lesbijski. miałam 2 orgazmy było odlotowo. na koniec powiedziała mi ze ona seksu nie uprawia, ale tak sexy laski dawno nie widziala i puściły jej hamulce, a ja się zawstydziłam, ale również to był super komplement. polecam nawet się nie zastanawiaj

Gość gość
gość dziś Daj sobie spokój frajerku, podający się z kobietę, nikt w to nie wierzy :D

Gość gość
no trudno twoja sprawa jak nie wierzysz, opisałam jak było, salon masazu w krakowie

Byłam na takim masażu z polecenia. Chodziło mi by się otworzyć i bardzo rozluźnić. Mam mały biust, więc... Facet okazał się z klasą i wyczuciem. Podniecił mnie, ale sam się nie rozbierał. ok., są nawet minimalne efekty w biuście. Można trafić dobrze, ale bez polecenia, to Wam odradzam, bo męzczyźni dzisiejsi to jest często dno moralne i z klasą zerową lub 0,5 ;-)