Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam o pomoc zagadka dla inteligentnych

Polecane posty

Gość gość

jaka to liczba: 2.100.00,00 ? dodam, że w ten sposób zapisany jest kapitał zakładowy z wyciągu z ksiąg rachunkowych i krsu jakiegoś tam funduszu, który domaga sie ode mnie zapłatay 947, 89 zł. szczerze mówiąc przy zastosowaniu formattu zapisu kapitału zakładowego to nie wiem ile im mam oddać dołączyli do tego 5 kilo makulatury w której pouczają mnie jak prawidłowo i zgodnie ze wszelkimi normami i zasadami złożyć ewentualne odwołanie. błagam pomózcie mi bo nie iem czy mam zapłacić 9380 zł 93,8 zł a może 938, 89 zł? nie chce iśc siedzieć:O

Gość gość
nasuwa mi sie również takie pytanie. czy skoro najmniejszy bład formalny dyskwalifikuje moje odwołanie to dosyc powazny błąd a wręcz oszustwo odnośnie zapisów w krsie nie dyskwalifikuje tego wezwania do zapłaty?

Gość gość
pelnomocnik - radca prawny kóry mi to wysmarował nazywa sie król. ja rozumiem, że król to król ale niestety nie rozumiem czego ode mnie król chce. prosze o pomoc bo nie chce wkórwic króla niestandaryzowanego funduszu sekurukutyzacyjnego

Gość gość
HEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLP!!!!!!!1!!!!!!!!:(

Gość gość
błagam. nie chce być gwałcowny w więzieniu za brak umiejętności czytania w myslach krola:( pomóżta? mam psa😭

Gość gość
dobra zgłosze sie z ym do jakiejś lokalnej gazety może oni znają jakichś matematyków, który to rozgryzą

Gość gość
"wyciąg z ksiąg rachunkowych funduszu sekruku........." 2.100.00,00. dołączony odpis wyciagu z krs" 2.100.000,00 nie chciałbym sie czepiac szczegółów ale ponoć róznica między przychodami i ajątkiem spółki a kapitałem zakładowym to niezły wyznacznik rentowności. jak od 2.100.000,00 odejme 2.100.00,00 to mi wychodzi 1.890.000,00 zysku. może powienienem u nich zainwesować? nie wiem czy pan król albo ktoś z funduszu to czyta ale jak sie ode mnie nie otpiertolita to za rok waszym jedynym kapitałem zakładowym będą rękawiczki do grzzebania w koszach na smieci, w której to działalności będzie wam pomagał radca król

Gość gość
nie wiem kooorfa jak można powierzyć ludziom, którzy nie posiadają umiejętności zapisu liczb tudziez nie wiedzą jaki mają kapitał zakładowy ewentualnie bezczelnie kłamia co do jego wysokości w oficjalnych pismach a nawet w księgsch rachunkowych powierzyć przyszłość swoich pieniezy. chcecie 9(,?)8(,?)8(,?)8(,)9 złty ode mnie? to je kooorf dostaniecie. razem z lekcją dotyczącą zapisywania liczb w formacie dziesiętnym

Gość gość
i nie uratuje was pogrązenia radcy króla bo na piśmie jes wasza pięczątka. macie trzy dni żeby sie ze mną skontaktować inaczej ruszam do działania. nie dziękujcie że was ostrzegłem. taki już jestem

Gość gość
pójde z tym wszędzie. do skarbówki do konkurencji, do rzeczników takich i owakich, do lokalnych gazet do ludzi z którymi robicie interesy a na koniec przyjde i wam przyniose w zębach żadaną kwotę zaraz potem jak cała polska wspólnie ustali o jaką kwote chodziło

Gość gość
no ładnie ładnie. nie to żebym dawał posłuch plotkom ale troche ich jest. kwestia jest następująca. jak mi jakaś kooorfa przylezie i zacznie piertolić farmazony albo sraszyć to ja piertolne w łeb czymś cięzkim. a jak nie pomoże to sie przejade do tych, którzy wysyłają te jednostki kamikadze i im zrobie mała dywersje po której pozostli przy zyciu będa sie ewakuowali na czterech do najbliższego kanału ściekowego.

Gość gość
popiertoliło sie w baniaczkach? to sie was wyprostuje. pewnie naoglądaliście sie albo może macie takie doświadczenia, że tkie sprawy załatwia sie spluwą albo kijem bejzbolowym. albo może macie układy tu i tam i mnie po winą na rok czy dwa. co sie odwlecze to nie uciecze. zaczniecie zdychać na pingwinią grypę, z przedakowania gumy do żucia a może nawet piertolnie was piorun. nie wiem skąd was przywiało pewnie z zakładu karnego ale to wam nie pomoże.

Gość gość
lubicie widze chamówe i wspinaczke skałkową po trupach z podwójnym zabezpieczeniem. to sie fajnie składa bo ja też to lubie w dodatku bez zabezpieczenia a im wyżej tym lepiej.

Gość gość
prrezesura siedzi w wawie czy hula na majorce? szczerze to wolałbym to drugie. niech sie nacieszą zyciem chłopaki i dziewczyny

Gość gość
powiem wam co zrobie. grzecznie złoże odwołnie powołując sie na błedy formalne uniemożliwiające jednoznaczną interpretacje a wy to przyjmiecie i będziecie żyć długo iszczęśliwie. a jak nie to wykorzystam swoje talenty, których wykorzysywac nie chce i nie lubie.

Gość gość
idz do kogoś kto siedzi w cyferkach bo dostaniesz nerwicy ,idz dziś

Gość gość
nie traktujcie tego w kategoriach osobistych. wiem, że jestescie goście i w ogóle, macie szmal, wtyki i wywtwórnie wody sodowej w baniakach. naprawde mi nie zalezy żebyście to stracili ale zważcie, że są sytuacje, w których lepiej sobie odpuścić jak np wkooorfianie doprowadzonego do granic wytrzymałości nerwowej kompletnego szaleńca kóremu nie dorastacie do pięt czym ów szczególnie nikogo epatować nie chce chyba że zostanie zmuszony

Gość gość
nerwica to moja doktryna defensywna

Gość gość
siedze sobie spokojnie tym pociągiem jechałem na kredytowym na wezwanie do sądu jako świadek i koorfa nie zapłace jepanemu pkp ani kooorfa wam nawet grosza żebyście mnie nawe ćwiartowali po kawałku. nie i c***j. nawet jepanej złotówki kooorfa. wypiertalać

Gość gość
szczególnie zaś ludziom, którzy nie umieją liczyć bo i tak to zmarnują.