Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

KUHWA opony do mojego samochodu kosztują 1500zl

Polecane posty

a przydało by się wymienić bo tak zjechane od palenia gumy że na mokrym całkiem nie mam przyczepności :D

jaki miesiac poł nawet nie, w sumie mógłbym juz teraz bo mam kase ale troche mnie szkoda bo pewnie zaraz znowu je zjade

Gość gość
Do mojego ok. 3500 i nie plakam

Gość gość
Nie wiem jakie to opony i jaka marka samochodu, ale może są tańsze miejsca,by je kupić. Ja raz trochę przepłaciłam za opony w stacjonarnym sklepie, trochę wtedy zrobiłam z siebie blondynkę.. Ale teraz nauczyłam się kupować je przez internet dokładnie na aaaopony.pl mają tam dużo marek i co ważne mogę sobie porównać ceny i nikt głupiej ze mnie nie zrobi. Pozdrawiam!

Gość gość
Pierwszy raz kupujesz nowe opony?

Gość gość
a co myślałeś że będzie latał w twoich walonkach???╭∩╮(ο_ο)╭∩╮

Gość gość
gość 13:15 Już nie pierwszy. Kiedyś jechałam na używkach, bo myślałam że różnica cenowa jest ogromna, także znajomy załatwiał mi używane. Później u siebie w sklepie stacjonarnym brałam, ale to dość kompromitujące wspomnienie z mojego życia, także wolę nie wracać do tego. Później się trochę naczytałam odnośnie parametrów i właśnie przez internet z aaaopony zamawiałam (na allegroszku identyczne wychodziły 20 zł więcej za sztukę, przesyłka ta sama). Jest spora różnica jeśli chodzi o używane i nówki, szczególnie jeśli chodzi o czas wykorzystania. I szczerze mówiąc na zdrowy rozum różnica ta się moim zdaniem rekompensuje.

Gość marcin 19
o o właśnie ! już widzę na początku że to dobre porady wsam raz dla mnie ja młody niedoświadczony kierowca z pierwszym samochodem

Gość gość
Jeżeli poszukujecie sprawdzonego miejsca, w którym można zakupić dobre opony do samochodu w korzystnych cenach to polecam wam zajrzeć na stronę www.romgum.pl Sam zakupiłem od nich świetne opony do swojego samochodu.

Gość purpurator
Dlatego właśnie ja kupuję i wymieniam opony w serwisie autoryzowanym. Do mojego forda kupiłem już za 239 zeta już razem z montażem. Na swojej stronie mają cały cennik https://akcjaserwisowa.pl/oponyzimowe

Gość emiksss
to niezła cena, nie wiesz do kiedy jest ta promocj bo nie mogę znaleźć na stronie a nie wiem czy przed świętami dam radę jeszcze się umówić

Gość mirkoroko
Na spokojnie, z tego, co się orientuje to akcja trwa ąz do końca roku. Takie info gdzies na stronie widziałem.

Gość gość
Do mojego 3 tys zl opony tarcze klocki nowe i olej , wczoraj w warsztacie dostalem taka oferte , chce opony continentel caloroczne 205 55 r16

Gość bizakaja
Oferta ofercie nie jest równa. Zobacz sobie w tym ASO Forda, bo Continental też mają. Ja mam forda KA i płaciłam 289zł z montażem.