Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spowiedź grzesznika...part 2

Polecane posty

Gość gość
Koke? To znaczy że nie wyszło z Nieogryzkiem? To mi nie pasuje. Koke ma inny styl. Bzdury .

Gość gość
Teraz czas na diabelskie szczegóły. x kto ma wiedzieć. ten wie. kto miał zauważyć, to zauważył. żadnych szczegółów nie zamierzam wywalać , bo potem będzie się bardziej pilnował :P

Gość gość
11.46 ja wiem ale ie powiem :D

Gość gość
Chyba każdy się domyśla. Co Wachlarz tu robi? Pilnuje kwoka grzędy, żeby o niej coś nie wypłynęło?

Gość gość
gość dziś sryl a nie styl, to że nie rymuje, nie robi różnorakich porównań i metafor z których słynął pisząc jako amstaf i jako koke to nie oznacza że to nie on.poza tym to jest taki aktor, że stylów pisania ma kilka. Niestety ma jeden nawyk w swojej pisaninie,który go zdradza:P podobny nawyk ma jeszcze tylko jedna osoba na ero,ale on nie jest bawidamkiem,tylko uszczypliwym złośliwcem ;-)

Gość gość
Zaimki z dużej. To ma go demaskować??? Też mi szczegół:D Nie wypada mi się wtrącać bo to sprawy Adama ale wiem że jest z Olą, są bardzo zakochani i ostatnie o czym myśli Koke to pisać na forum. Obrzydliwe jest, żeby tak komuś mieszać w życiu osobistym. Mam nadzieję że oni nie czytają forum a jeśli tak to powiem Ci Ola że Koke kocha Cię ogromnie:) Wiem, bo mi pisał i on wie kim jestem. Trzymajcie się kochani:)

Gość gość
Proszę... słodka papryczka i kocyk ;-)

Gość gość
Salam Al-Kutz --> nie gimbaza tylko najwyraźniej ktoś jeszcze dojrzał ten niuans, ale nie chce pisać wprost o jaki szczegół chodzi, a nie chce pisać z prostego powodu: bo potem ten delikwent będzie się lepiej maskował.

Gość gość
Kokos 😘 Amstaffa też się wypierałeś. Dziś do Sopotu nie jedziesz?Pozdrów mamunię :P:D I przestań się tłumaczyć bo z nikim nie jesteś i nie będziesz na stałe. Z mężatkami na chwilę 🖐️

Gość gość
Kolejna dziunia typu wiem, ale nie powiem :O Jak w przedszkolu. Po co kryjecie podłych frajerów, poniżających kobiety?

Gość gość
Tak lebiego z Białołęki, zaimki z dużej litery pisane nie bezpośrednio do nadawcy.Tylko Ty i Pedofil Piotr macie taki nawyk:D Jako że Pedofil nie jest podrywaczem,zostałeś tylko Ty,Adasiu Niezgódko o 1000 nickach i wcieleniach:P🖐️

Gość gość
Kogo Koke kocha?Chyba samego siebie. :D Obrzydliwy narcyz udający, że odszedł:O Robi ludzi w chójj, a Petrov to on nie Widmo.Resztę sami sobie dopiszcie. Najlepiej mu wychodzi wymyślanie nicków, ściemy, wyzwiska po pijanemu, manipulacja:O Gnije tym burdelu 10 lat.

Gość gość
gość dziś nikt nikogo nie kryje,kto ma wiedzieć ten wie lub doskonale domyśla się kim jest autor.

Gość gość
Oczywiście że to on :D:D:D Adasiu Niezgódko .... Dobre :P:P Petrov Koke czego się boisz? Wyłaz z szafy Black Silver :D:D:D:D

Gość gość
Taaaak. I dlatego żeby nikt go nie poznał Koke nadal pisze z dużej zaimki, tak? Tylko że to bez sensu. Skoro z Olą nie wyszło, Koke nie miałby powodu pisać z partyzanta. Bo po co się kryć, hę? Skoro powiedzmy że z nią jest, musi się kryć więc te cholerne zaimki pisałby z małej! Proste. Jakaś chora osoba nie może zrozumieć że nie dla wszystkich, tak jak dla niej, forum to całe życie:)

Gość gość
Po co ma tu wracać? Jak wszystko przeleciał?Nie tylko tu wyrywał ci=py :p:D

Gość gość
12.12 Magdalena, po co to ? Niszczysz ludziom życie.

Gość gość
gość dziś dokładnie ;-) i już to widze jak on jest niby z Ogryzką haha:D facet uzależniony od internetowego podrywania i cyberków :P

Gość gość
To forum to całe życie dla Muchy Nowego Szamberium Koke 🌼

Gość gość
Jego sprawa, gdzie jeszcze wyrywał. Żony nie miał, nikogo nie oszukiwał.Wolny człowiek ma prawo korzystać z życia.

Gość gość
gość dziś Kryjecie, jakbyście go zdemaskowali, to by się uspokoił i nie robił syfu, cham jeden. A inne kobiety wiedziałyby kogo unikać.

Gość gość
Cyberki uprawiali tu wszyscy faceci. Nie Wiem skąd ten hejt akurat na Kokosa? Ja prdl.

Gość gość
I dla Widmo forum to całe życie :O

Gość gość
Kocyk, po dżentelmeńsku. ;) Dla mnie nie jest to całe życie, tylko forma rozrywki, którą lubię. Dobrze, ze forum to nie jest całe życie dla "gości". :D ufff... A teraz dla mnie...koniec. :P 🖐️ 4I.

Gość gość
gość dziś a wiesz co to jest nawyk?odruch bezwarunkowy?są pewne elementy,że nawet jak się zmienia styl pisania,one pozostaną.nie wymiksujesz się z tego Adasiu Niezgódko :P a czemu niby z partyzanta?a temu że na loginie jesteś spalony:P trolle już zawsze będa wywlekać jak wypinałeś Winnej swojego anusa do wylizania,a potem grałeś uduchowionego anioła przez Ogryzem 🖐️

Gość gość
gość dziś uprawiali,na privach,a nie na wizji.kokos wylizywał wszystkie chętniejsze otwarcie na forum,gdy mu się jakaś znudziła,a na horyzoncie pojawiała się nowa potencjalna zdobycz,to zmieniał nick i wyruszał na łowy.

Gość gość
Imp uciekła, chyba faktycznie tu pilnowała :D

Gość gość
12.29 Ośmieszył tylko Olkę , masz rację. Tak doopę na ogóle wszystkim kobitkom wylizywać i narażać potem inną na śmieszność. Ale jak głupia dziewoja to trudno.