Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary kawaler w wieku 43 lat

Ankieta: czy bezdzietne,wolne kobiety po 30,związałyby się z mężczyzną po 40?

Polecane posty

Mam 43 lata i podobają mi się kobiety wolne i bez dzieci i po 30ce, ale już nie po 40ce, bo chciałbym mieć jeszcze swoje dzieci z taka kobietą. Czy kobieta wolna i bez dzieci ok. 30stki czy w wieku 30-40, związałaby się z facetem takim jak ja? Jestem starym kawalerem bez zobowiązań w wieku 43 lat. Proszę Panie o odpowiedź, bo dochodzę do wniosku, że jednak facet po 40ce jest poza kręgiem zainteresowań bezdzietnych kobiet po 30ce.

Gość gość
Ja bym się związała, gdyby różnica wieku była trochę mniejsza. Tak do 10 lat. Ale myślę, że dla jakiejś kobiety w wieku 35 - 37 będziesz odpowiedni.

Gość gość
jest to mozliwe drogi kawalerze :)

Gość 37latka1
Pewnie większość tak. Ja nie. Wolę o 10 lat młodszych niż o 6 starszych i rozwodników od kawalerów.

Gość 37latka1
Dodam, że ja także chciałabym mieć dzieci, a facet w Twoim wieku to o wiele większe prawdopodobieństwo chorób psychicznych u dziecka.

Gość gość
Podobnie jak 37latka ;) Tyle że wolałabym kawalera ;)

Gość gośćpo30
dla mnie idealny

Gość ljbkm
zgadzam sie z 37latka i gosciem powyzej swoja droga dlaczego w tym wieku jestes kawalerem?

do ljbkm dziś "zgadzam sie z 37latka i gosciem powyzej swoja droga dlaczego w tym wieku jestes kawalerem?" Byłem w dwóch kilkuletnich związkach: w pierwszym ze wspólnym zamieszkaniem przez 7 lat, w drugim na odległość przez 5 lat. Oba zakończyły się porażką. Od 3 lat jestem sam.

Gość gość
a dlaczego z zadna nie wyszlo po tylu latach wspolnie spedzonych? bales sie deklaracji? dla mnie kawaler w tym wieku jest mocno podejrzany

Gość gość
jak szukasz duzo mlodszej, to musisz jej cos zaproponowac w zamian , w szczegolnosci hajs ladna i intelignta bedzie szukac rowiesnika lub mlodszego a nie znaczaca starszego faceta (po co?)

Gość gość
jak masz dom, kase, samochod to nawet 20 latke mozesz miec

Gość gość
wlasnie jak masz mase hajsu i bedziesz ja utrzymywal tak aby miala wygodne zycie

Gość samotny kawaler w wieku 43
Zarabiam nieźle, ale nie obnoszę się z tym na codzień, bo mam jedynie na koncie bankowym i akcjach i zbieram na własne mieszkanie bo nie chcę brać kredytu. Mieszkam samotnie w wynajmowanym mieszkaniu 2-pokojowym i jeżdżę 13 letnim samochodem. Nie chcę takiej, która poleci jedynie na kasę. Już wolałbym zostać sam na starość. Jestem dobrze wykształcony i wyglądam młodziej, więc i oczekuje kobiety z wykształceniem i inteligentnej, która mnie nie zostawi, jak stracę pracę.

Gość gość
Przestańcie bredzić. Pytanie podstawowe, co to za facet? Nie każdy facet ma szansę, zapewniam , nie każdy . Są takie przypadki ( znam osobiście) , ze facet: 43 lata, bezdzietny, niby finansowo ustawiony, ale , właśnie jest tak beznadziejny … , nastawiony na to że znajdzie zaradną służąca i to najlepiej z majątkiem , co to będzie zarabiać i jednocześnie go obsługiwać , a on pan i władca będzie rządził i będzie trzymał w garści swój majątek i szybciutko "zaopiekuje się " czytaj przejmie na własność również jej majątek. Ot taki przypadek. Dodatkowo jest prostakiem i cwaniakiem. Nie dziwne ,że go nikt nie chce.

Gość gość
samotny kawaler w wieku 43 dziś , Jak można mieć 43 lata i nie mieć własnego mieszkania ? Oszczędza, bo nie chce brać kredytu. Znowu brednie. Ile wydajesz na wynajem?, czy nie lepiej mieć kredyt i mieszkać u siebie, niż płacić komuś za wynajem?. Wg mnie to przykład skąpca. Raczej nie ma szans na związek.

Gość gość
Jeżeli facet po czterdziestce ma dobrą sytuację materialną (nie jakiś bogacz, tylko zwyczajnie pracujący z w miarę dobrą pracą), stabilizację (mieszkanie, auto) i nie jest zaniedbany, a nie ma zobowiązań w postaci byłej żony i dzieci, to będą się do niego ustawiały kolejki chętnych lasek po trzydziestce.

Gość gość
Wolę o 10 lat młodszych niż o 6 starszych i rozwodników od kawalerów. x Ha ha ha. Możesz sobie woleć, ale jaki młody i fajny chłopak chciałby taką starą babę? Chyba że za kasę.

Gość gość
kawaler w wieku 43 lat to nie jest normalne tak samo jak panna w wieku 43 lat, cos maja z glowa i to jest ich problem masz 43 lata a wymagania z kosmosu, nieproporcjonalne do twoich warunkow (stary, niezamozny, niebawem z niskim libido i jeszcze faceci umieraja wczesniej) poszukaj wsrod 40-latek ps. pisze jako 35-latka, ktora spelnia twoje wymagania, ale zwyczajnie ty moich nie spelniasz

Gość gość
Tak, już to widzę ;). To dlaczego się do niego jeszcze nie ustawiają ?

Gość gość
Ciekawe czemu ty 35-latko jesteś sama, ciekawe...

Gość gość
12:33 marzyc kazdy moze:D

Gość samotny kawaler w wieku 43
Nie lubię rządzić, a wręcz przeciwnie, lubię jak kobieta ma własne zdanie. Nie lecę na kasę, bo sam mam wystarczająco i nie widze problemu, żeby utrzymywać kobietę, jak straci pracę. Pół życia studiuję różne kierunki studiów, więc prostakiem raczej też nie jestem. Poprzednie związki kończyły się z powodu mojego niezdecydowania, bo to moja największa wada. Obawiam się, że zostanę sam, bo jeśli podobała mi się jakaś kobieta (zazwyczaj młodsza ode mnie o ok 6- 10 dlat) , to ona nie była mną zainteresowana. Kobiety które chciały mnie do tej pory poznać i dawały mi delikatnie znać, akurat nie były w moim typie. Widocznie jestem skazany na samotność.

Gość gość
gość dziś niekoniecznie ja mam 29 lat i jakos mnie do 43 latkow nie ciagnie dla mnie to przepaść max do 35 facet stary kawaler troche przeraza, czemu zadna go nie chciala? dziwne

Gość gość
gośćdziś Coś się tu komuś pomyliło. Dlaczego zakładasz , że tylko bycie w związku ( nawet najgorszym) będzie lepsze od tego żeby być szczęśliwym samemu? Odczytuję to nawet , że uważasz że ludzie samotni są mniej warci od ludzi żyjących w związkach nawet tych patologicznych ? Czy uważasz , że jak ktoś jest sam to mu źle?

Gość gość
Masz 29 lat, ale jak będziesz miała 5-6 lat więcej, to przekonasz się jak to jest. Ale życzę ci, żebyś znalazła kogoś do tego czasu fajnego, ale nie jest łatwo. Już nawet w twoim wieku. Swoją drogą, a ty czemu jesteś sama? Bo tak się dziwisz innym.

Gość gość
niezdecydowany 43-latek:o jak mozna w tym wieku nie umiec podejmowac decyzji czy brac odpowiedzialnosci? moim zdaniem nie jestes gotowy na dojrzala relacje i szukasz na sile mlodszej aby odmlodzic sie i uwazasz, ze wszystko Ci sie nalezy choc nic szczegolnego nie dajesz w zamian

Gość gość
samotny kawaler w wieku 43dziś . No to już sam odpowiedziałeś sobie na twoje wątpliwości : " Poprzednie związki kończyły się z powodu mojego niezdecydowania". Ps. jak można pół życia studiować na różnych kierunkach , czyli że co, żadnego nie skończyłeś ?

Gość gość
Widzę, że frustratki atakują ;) A dlaczego 43-latku nie szukasz kobiety w swoim przedziale wiekowym? :D