Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary kawaler w wieku 43 lat

Ankieta: czy bezdzietne,wolne kobiety po 30,związałyby się z mężczyzną po 40?

Polecane posty

Gość samotny kawaler w wieku 43
do gość dziś Koncze ostatni 3 kierunek.Wszystkie skonczylem, chociaz przeciagalem terminy oddania prac. ☺ Nie bylem zdecydowany, bo chcialem byc pewny ze to milosc, a nie przyzwyczajenie.

Gość samotny kawaler w wieku 43
do gość dziś Podobaja mi sie po 30stce, poza tym chce miec dziecko.

Gość gość
Piotruś Pań..tyle w temacie

Gość gość
Ja mam 47 lat,mój mąż 36..panowie w wieku 43 lat rzadko kiedy są atrakcyjni, zadbani. Poza tym nawyki starokwalerskie... uciążliwe

Gość gość
Pciesz sie autorze że te 35 letnie wybrzydzalskie :) to dla młodych są juz stare d**y i MILF-y :P ...

Gość gość
35 lat ..stare?a ile ty masz lat 15???:-D

Gość gość
"Podobaja mi sie po 30stce, poza tym chce miec dziecko." No ja też jestem po 30-ce i podobają mi się faceci młodsi i zadbani. Jak któraś już tu słusznie zauważyła, polak po 40-ce to już zazwyczaj estetyczna i zdrowotna porażka, dla mnie odpada (no chyba że naprawdę wyglądałby młodzieńczo i był młody duchem, bez zobowiązań).

Gość gość
niezdecydowany 43-latekpechowiec.gif jak mozna w tym wieku nie umiec podejmowac decyzji czy brac odpowiedzialnosci? moim zdaniem nie jestes gotowy na dojrzala relacje i szukasz na sile mlodszej aby odmlodzic sie i znowu zyskać trochę czasu na podjęcie poważnych decyzji...bo z młodsza nie ma tego pospiechu

Gość gość
poza tym kazda miośc to tez jakaś forma przyzwyczajenia i wiadomo, ze namiętności wygasaja . To normalne w rozwoju związku. Więc jednak jestes dziecinny jesli chodzi o emocjonalność i związki

Gość kawa z mlekiem dziś
Raczej nie. Ja mam 34 i - tak jak parę dziewczyn piszących wcześniej - wolę, kiedy facet jest młodszy. Jeśli starszy, to max o rok, dwa. Faceci niestety dużo szybciej starzeją się mentalnie. Jeśli koleś mówi, że "nie jest imprezowym typem" - w praktyce na 100% oznacza to telewizor i kapcie jako jedyny sposób spędzania wolnego czasu. A to nie dla mnie. Ja chcę przy facecie czuć, że żyję. ;) I po 40. według mnie w większości nie są już atrakcyjni fizycznie.

Gość gość
Panie nie oszukujcie się :P dla chłopaka /faceta 19-24 taka35 czy 35+ to JEST stara dupa :P Dla dziewczyny w tym wieku też ...20 latka to może mieć matkę w wieku 38-40 .Nie łapiecie tego wy "wiecznie młode' :P .?

Gość gość
anie nie oszukujcie się jezyk.gif dla chłopaka /faceta 19-24 taka35 czy 35+ to JEST stara d**a jezyk.gif Dla dziewczyny w tym wieku też ...20 latka to może mieć matkę w wieku 38-40 .Nie łapiecie tego wy "wiecznie młode' jezyk.gif .? a która normalna 35-latka weźmie sobie dziecko 20 letnie, nawet seks to jak jakas pedofilia. Sypiałam z młodszymi- sami o to zabiegali, ale to były relacje facet 30-34 lata ja 40-43 lata. I co ciekawe to ja nie chciałam związku, a jeden z nich od dwóch lat jeszcze ciągle do mnie pisze ze był mna zafascynowany. Także dzieciak nawet do łozka nie, ale tak koło 30-tki to faceci tez miewaja dziwne pokusy co do starszych od nich

Gość gość
Jasne ze sie zwiąże. Jest mase samotnych kobiet po 30, które już wiedzą że przespaly najlepszy swój moment. Jesli nie jestes typowym polskim Januszem z brzuchem tylko zadbanym pewnym siebie facetem to nic łatwiejszego. Tylko tak naprawde po co ci to chłopie. Lepiej obracaj małolaty i profesjonalistki. Zyj dla siebie jak juz tyle przezyłeś. Nie baw sie w śluby bo to jest interes tylko dla kobiet. Całkiem realnie możesz zresztą trafić na wyrachowaną babke, która będzie cie miec tylko za bankomat

Gość gość
Ja mam 27 i związałabym się z takim.Lubię starszych.:)

Gość gość
Pewnie, ze masz szanse!!!! Powodzenia.

Gość gość
gość dziś . A czy ze starszym również bez zaplecza finansowego ?

Gość gość
Autorze, a starsza ( dobrze wykształcona, z dobrym zawodem i pracą, niezależna finansowo ) bezdzietna panna mogłaby być? No niestety dzieci by nie było, ale poza w/w zaletami mam dobre serce i charakter i jestem niebrzydka... więc???

Gość gość
Na co Ci stary pryk?za 10 lat to już nawet nie będzie dziadek tylko ..dziad:-)

Gość gość
Autorze a 25 latka? Studentka, ładna, która chce mieć dziecko?

Gość gość
milf to kobieta po ciazy, takze 25letnia nierodka to nie milf

Gość gość
dziś Autorze a 25 latka? Studentka, ładna, która chce mieć dziecko? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx No panom po 40-tce nie radzę zaczynać ze studentkami. Za młode są i jeszcze nie wiedzą, czego chcą, a tak naprawdę chcą się "urządzić", a jak facet ma dodatkowo "wpływy"- wylansować się i "zrobić karierę" na jego plecach.

Gość gość
13.50 Nie chce się wylansować. Studiuje medycynę Ty baranie.

Gość gość
szukaj Autorze desperatek, kobiet ze wsi, ktore szukaja lokum

Gość gość
sorry studentko, ale jak interesuje Cie stary niezdecydowany pryk, ktory nie wie co to odpowiedzialnosc, to gratuluje inteligencji:o

Gość gość
az tak 40+ obnizaja loty?ilez bylo tematow ze 40+ brzydzi sie 30 latek bo sa stare i oblesne, a co niektorzy nie tkna "nieswiezej koszuli" powyzej 25 lat.co ciekawe, sa i 30+ ktorym pasuje 30+.slepi czy co?

Gość gość
Pewnie nie miała tatusia. Studentka medycyny i zainteresowana starym nieudacznikiem? Musi jakiś pasztecior:-D

Gość gość
13.42 mam faceta o 12 lat starszego i majętny nie jest.

Gość gość
gość dziś a ktora normalna 35 latka by sie brala za gowniarza?nie przeginac w druga strone, ze jak ktoras nie chce 50 latka to juz puma ktora leci na mlodych.czyli 35 latka z 35 latkiem to juz matka z synkiem wg kafeterianych norm?

Gość gość
a skoro to ankieta to odpowiem:raz odprawilam faceta, tylko dlatego ze byl 10 lat ode mnie starszy.jak ja bym miala 40 to on 50.jeszcze 30 i 40 jest ok, ale lata leca.odradzam duza roznice wieku- w obydwie strony