Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary kawaler w wieku 43 lat

Ankieta: czy bezdzietne,wolne kobiety po 30,związałyby się z mężczyzną po 40?

Polecane posty

Gość gośćz
nie posikaj się z niedowierzania :-) i nadmiaru przemyśleń,idę ,nie mogę z wami długo pisać bo mnie irytujecie

Gość gość
gość dziś 14.27-"zakładanie takich tematów uważam za bezsensowne" xxx Nie powiedziałabym! Autor chciałby kogoś poznać- trzeba dać mu szansę! No ale kto mu ma tę szansę dawać, bo mam nadzieję, że nie kafeterianki? :P

Gość gość
17.43-"No ale kto mu ma tę szansę dawać, bo mam nadzieję, że nie kafeterianki?" xx Ja poznałam faceta na Kafeterii właśnie, więc...wszystko jest możliwe!

Gość gość
gośćz dziś to pisał autor. Cóż, prawda w oczy kole. Również żegnam. Mam nadzieję, że wszyscy cię tu oleją. Nie dziwię się, że nie masz nikogo.

Gość gość
Wszyscy tu podekscytowanie dyskutujecie, a Pan Autor czmychnął z forum. Widocznie ZNÓW SIĘ NIE ZDECYDOWAŁ.

Gość gośćz
gośćz to żaden autor głupia,tylko ja,baba,mówiłam,autor jest miły dla bab bo jest facetem ,ja nie musze bo mnie irytujecie ,i ciagle ta wasza chora wyobrażnia i podciąganie zdanek,jakbym była facetem byłabym zawsze sama!!!

Gość gość
A dlaczego nie? Przecież 43 lata to bardzo dobry wiek dla mężczyzny, zwłaszcza jak jest wolny, bez zobowiązań.