Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

W tym miesiącu kochałam się z chłopakiem bez zapiezpieczenia ale we mnie nie skończył. Mogłam mieć wtedy dni płodne. Okres powinnam dostać mniej więcej dwa dni temu ale zaczęłam się trochę stresować bo nie bolały mnie ani piersi ani nie miałam mocnych bólów w podbrzuszu (a zawsze są, teraz były ale o wiele mniej). Od środy mam takie brudzenie jak zawsze przed okresem, w czwartek rano poleciało mi trochę krwi ale później już wcale. Do dzisiaj mam taka "rozwodniona" krew co w sumie okresem nie jest. Nic mnie również nie boli. Co to może być? Skoro jest krew to chyba niemożliwe żebym była w ciąży, ale gdzie jest okres??:(

Gość gość
Co ty tam sobie do głowy wciskasz. Jest ok. To ze stresu!!! Serio!!!

Gość gość
Tak k***a w blizniaczej, 2 lata bedziesz lazic jak slonica :o

Gość gość
Może by tak pokazać trochę kulturki i dobrego wychowania?;)

Gość gość
A ktoś ci kazal uprawiać seks przed slubem? Nie uprawiaj to nie bedziesz miała problemów

Gość gość
95% społeczeństwa uprawia seks przed ślubem zagorzały katolu ;)

Gość gość
Co się spinasz, cichutko już

Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości, zawsze możesz iśc do lekarza. On ci powie kiedy może dojść do zapłodnienia...

Gość gość
Bardzomała sszansa, że jesteś w ciąży. Dlaczego nie zrobisz testu? Będziesz miała czerwono na białym. :)

Gość gość
Dzisiaj zrobię, ale jeszcze próbuje sobie to jakoś inaczej wytłumaczyć niż ciążą.:/

Gość gość
Licz się że słowami i usuń się stąd jak masz jakiś problem, ktoś tu ma poważne kompleksy skoro swoimi musi się wyzywać na innych;* 13 lat masz że taki buncik tu wytwarzasz?

Gość gość
Chyba ty masz 10 lat skoro sie pytasz na flrum o ciaze tepa idiotko

Gość gość
Hahahah a gdzie mam pytać? Masz jakieś problemy że sobą skoro jesteś tutaj tylko po to by wyzywać innych, inteligencja nie grzeszysz, jeśli jedyne co możesz pokazać że swojej strony to wyzwiska.

Gość gość
Gdzie masz pytac ? Kurwa masz mozg w piczy ?? Test i beta hcg a nie bedziesz musiala robic z siebie zdebilalej idiotki na forum. I nie obrazam, tylko stwierdzam fakt.

Gość gość
gość dziś Ty sie puszczasz nie trzymając cnoty dla przyszlego meża prawiczka

Gość gość
Nie martw się, autorki, pewnie nie jesteś w ciąży i nie przejmuj się tym idiotą, tutaj mnóstwo sfrustrowanych prawników siedzi.

Gość gość
gość dziś A ty puszczalsko zdziro kazał ci ktoś uprawiac seks? Trza bylo za czekać do slubu

Gość gość
W*****iaj stad w polobrota bo nikogo twoje c****o i. Ciaza nie interesuje, tylko wqrwiasz ludzi zdebilaly malpiszonie

Gość gość
*autorko i *prawików autokorekta :)

Gość gość
Jak tak można sie puszczać? Nie wstyd ci? A potem panna bierze slub kościelny dajac d**y przed ślubem

Gość gość
Jest piątkowy poranek i na forum JUŻ się udziela banda jadowitych, głupich prawiczków. :) :) :)

Gość gość
Co za patologiczne społeczeństwo uprawiajace seks przed slubem pojdziesz do piekła za to puszczalstwo!!!!

Gość gość
Daje piczy ale nie wie, jak sie w ciaze zachodzi hahahaha k***a ze takie tepe zdebilale kretynki ziemia nosi.

Gość lila2122
ale wy jesteście zj***ani pewnie nikt was nie chce że musicie na forum wyrażać swoją frustrację wy niedo***ane ku**iątka

Gość gość
gość dziś Idiotki nikt im nie karze uprawiać seks tak to jest jak sie dzieci za seksy biora bo faceta cisnie i myśli przyrodzeniem. Co drugi temat na kafe czy jestem w ciąży? Kochalam sie z partnerem i czy zaszlam w ciaze? Chyba dalam d**e a nie kochalam sie.

Gość gość
Hahahhahahaah no nie mogę :D to że wy macie nudne życie nie znaczy że inni też mają , nikt was nigdy nie dotknąłby nawet kijem tak przeżywacie hahahahh

Gość gość
gość dziś Wypowiadają sie szanujacy sie mezczyżni ktorzy nie uprawiają seks przed ślubem.

Gość gość
Daje picze wykokosic, ale o konsekwencje juz musii na forum pytac. Kurwa co za czasy, ze idiotki sk****ale sie za seks biora.

Gość gość
lila2122 dziś Takie puszczalskie niedziewice trzeba tepić na każdym kroku

Gość gość
A wg mnie to wystaw picze publicznie do j/e/b/a/n/i/a ale idiotko tepa jak trzonek od mlotka NAUCZ SIE skad sie biora dzieci i jak dochodzi do ciazy debilico. Bo szkoda tylko potencjalnego dziecka na matke kretynke do kwadratu.