Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 152

Impotencja to potęega

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152

impotenci to ludzie kierujący się umysłem , a nie genitaliami

Gość gość
Już się k***a nie tłumacz,c***o! :D

Gość gość
Ja zastosowałem IQman jak miałem problemy i u mnie poskutkowało i obecnie jest już rewelacyjnie, W końcu seks powinien być przyjemnością a nie koszmarem

Gość gość
W moim przypadku rewelacyjny efekt dało zastosowanie iqman, w końcu erekcja jest taka jak powinna być

Gość gość
Iqman jest rewelacyjnym takiej skuteczności jeżeli mam być szczery to się nie spodziewałem, ale to tylko in plus dlamnie i żony

Gość gość
Z tego co masz obecnie dostępne na rynku to zdecydowanie IQman uważam, za najlepsze rozwiązanie problemów z potencją.W każdym razie ja jestem bardzo zadowolony z efektów

Gość gość
Ja dwa miesiące temu miałem okazję testować ten suplement diety Long Men i musze przyznać, że to petarda.

Gość gość
Ja stosowałem iqman i jestem bardzo zadowolony z efektów. Zresztą żona też się przyznała, że od czasu jak brałem te tabletki, to seks jest jak to określiła "głębszy i pełniejszy" jeżeli chodzi o jej doznania

Gość gość
Z tego co masz obecnie dostępne na rynku to zdecydowanie IQman uważam, za najlepsze rozwiązanie problemów z potencją.W każdym razie ja jestem bardzo zadowolony z efektów

Gość gość
Zgodzę się co do IQman, moim zdaniem to faktycznie najlepszy obecnie środek bazujący na naturalnych składnikach, jeżeli chodzi o poprawę erekcji

Gość gość
Jeżeli idzie o wzmocnienie potencj i porawienie jakości stosunku, co pewnie interesuje ciebie jak i Twoja partnerkę, to również uważam, że IQman jest opcja którą bardzo poważnie powinieneś rozważyć, ja swoj zestaw kupiłem w promocyjnej cenie na Allegro