Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uprawialyscie seks lesbijski

Polecane posty

Gość gość

jestem kobieta heterosexualna , ale mam bardzo sexy kolezanke, i pewnego razu u niej w domu wypilysmy winko, babskie tematy i jakos wyszlo ze zaczęłyśmy się dotykać i piesci i żadna z nas nie protestowala i stało się uprawialysmy seks, ona wyjela swoje zabawki i tak przez 3 godziny się zabawialysmy. i doszlysmy do wniosku po rozmowie ze chyba jesteśmy biseksualne, podobają nam się sexowne laski- co o tym myslicie

Gość gość
Ja fantazjuje o zmyslowych pieszczotach z zadbana Murzynka. Maja taka piękna, czekoladowa skore.mmm

Gość gość
mi się bardziej podobają latynoski, ale z ladna murzynka ez bym się chciała zabawić, spodobalo mi się z dziewczynami :)

Gość gość
Latynoski są ładne, ale kojarzą mi sie z przeslodzonymi laleczkami po operacjach plastycznych. Nie mój typ. Wole naturalna, zmyslowa urodę.

Gość gość
Jest takie powiedzenie: 'Każda kobieta jest w części biseksualna.' Powiem tak: wg mnie nie każda, ale wiele kobiet tak ma, co potwierdza twój przypadek. Ja sama gdybym była w twojej sytuacji postąpiłabym tak samo. Niestety jeszcze nigdy nie miałam okazji tego sprawdzić w rzeczywistości :P

Gość gość
autorka, fajnie widze ze na tym forum każdy się otwiera, a w realu nie ma smialosci, zycze takiego seksu z ladna laska jest bosko. jeżeli jesteś z okolic Wrocka to możemy się spotkac

Gość gość
jest cudny :) Niestety ciężko wyczuć która z naszych koleżanek ma tez na to ochotę a głupio jest wprost zapytać. Zazdroszcze Ci.