Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy pijecie czasami alkohol z rana?

Polecane posty

Ja dzisiaj sobie rano wypiłam jedno piwo, od tak, bo miałam piwo w lodówce i miałam na nie ochote, i tak nigdzie dzisiaj nie wychodzę więc nie wiem co w tym złego :classic_cool: Uważam, że ta norma społeczna pozwalająca na wytykanie osób pijących przed południem jest dziwna, przecież każdy ma swój powód, moze ktoś np. pracuje na nocki :P

Gość gość
prawie w ogóle nie piję, a tym bardziej z rana na pusty żołądek. Nigdy nie rozumiałam jak to się dzieje, że ludzie po prostu mają alkohol w domu :P

Gość tatiana okrupnik
Ja kiedyś piłam piwo namysłów pils i zamkowe z browaru namysłów odkąd ten gość od Namysłowa pojawił sie na kafe piłam wcześniej kraftowe oraz lampkę czerwonego wina oraz piwo tatre ale jestem teraz w ciąży i nie pije już piwa mam pytanie czy w ciąży można pić piwo bezalkoholowe???

Gość tatiana okrupnik
Ok nie będę pić (po jaką cholerę piszą że bezalkoholowe) próbowałaś kiedyś piw z browaru namysłów? Są dobre kraftowe EB w sam raz a lampka czerwonego wina ponoć pomaga na żołądek czy wątrobę ja mieszkam w Krakowie około 200 metrów od sukiennic a ty gdzie mieszkasz? Piłaś piwa namysłów? Może i gość od Namysłowa spamuje swoim miastem ale piwa mają naprawde dobre :)

Gość gość
no dziwne, ale to dlatego, że ja po prostu nie przepadam za alkoholem i nie rozumiem kupowania na zapas. Jedyne co "stało" u mnie w domu to była butela miodu pitnego

Gość gość
nie wiem jak można lubić alkohol :) myślę, że takie zamiłowania po prostu wynosi się z domu.

Gość gość
Tak, piję, o ile nie idę do pracy, albo nie muszę gdzieś jechać samochodem. Nie robię tego często, nie mam problemów z piciem, ale czasem mam ochotę na piwo, wino czy jakiegoś drinka. To normalne, często bywam poza Polską i nikomu się to nie kojarzy z alkoholikiem pijącym z rana klina :-)

Gość gość
owszem - często tak jest. Chociaż lepiej jest chyba być z domu gdzie z rana piło się kawę, nie piwo

Gość gość
W Słowenii mają bardzo dobre piwa z małych browarów rodzinnych, a także popularne Lasco i Union. Wina rewelacja i w dodatku nie ma zakazu picia alkoholu w miejscu publicznym, nie takie dziadostwo jak u nas. Taki mały kraj, a jaki fajny. Polecam narty i Metal Days in Slovenia. Napić się rano piwa można wszędzie, a pijaków jakoś nie widać na ulicach :-)

Gość gość
lubię zacząć dzień setą :D miłe ciepełko w żołądku i błogość :classic_cool: gorzej, że na tym się zwykle nie kończy :O

Gość gość
A dlaczego mamy nie pić. Piję, bo lubię i zawsze wtedy kiedy mi się zachce i mogę się napić. Czasem nie mogę, bo zajęcia mi na to nie pozwalają to smutno się robi :-( :-( :-(