Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja od modeli tematów nie chce mi się zakładać tematów o modelach

Polecane posty

Gość Edziaaaaaaaa
Na pewno bedzie mial duza popularnosc :D

Gość gość
Edziaaaaaaaa dziś Założę się że nikt tam nie będzie wchodził bo dziewczyny mają mnie w d***e :(

Gość gość
ale się pewnie ładnie wypozycjonuje w google jak wpisze w tagach słowa kluczowe haha to może zacznie ktoś wchodzić :) już kilka dziewczyn z kafe jest zainteresowana blogiem który otworze.

Gość gość
Super. To juz krok do przodu. Teraz sie bierz za szukanie dziewczyny.

Gość gość
gość dziś szukam już 10lat moja droga nawet jak zakładałem tych debilnych tematów to marnowałem czas na kobiety. Bo i tak mnie nie chciały :(

Gość gość
gość dziś gdzie ją mam znaleźć? może błąd popełniam i szukam tylko wyłącznie przez internet? próbowałem z kilka razy realnie i wyszło źle

Gość gość
*nie zakładałem tych debilnych tematów o modelach :(

Gość gość
Szukac dziewczyny mozna wszedzie. Jak chcesz taka na poziomie, to w bibliotece, na wystawach, w muzeum. Jesli wolisz ladna ale latawice, to w klubie czy na dyskotece. Jak przecietna to praktycznie wszedzie. Nie podrywaj od razu "na cale zycie" - po prostu pogadaj. W pociagu, w busie, na przystanku, a nawet w sklepie mozna poprosic o pomoc w znalezieniu np. proszku do pieczenia czy innego drobiazgu dla mamy/babici i dalej pogadac o czyms by wymienic numery telefonow.

Gość gość
gość dziś tak mam w planach poznawać kobiety w całej Polsce. Bo mam zamiar jeździć i szukać dziewczyny mogę też zatrzymać się kilka dni jak cos z tego wyjdzie w przyszłości byłby w stanie przeprowadzić się do niej.