Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamałam się, bo nie ma fajnych mądrych,dobrych, wiernych facetów

Polecane posty

Gość gość

są wierni, ale np brzydcy + nudni , trudno powiedzieć czy ich wierność wynika z fajtłapowatości i braku szansy czy z porządności, nie mówię tu tylko o tym, że sama byłam zdradzona, ale że wszyscy dookoła się zdradzają :( np. poznałam parę, wydawałoby się idealna para, ale ona naprawdę jest zakochana w innym a on ma romans i jeszcze przed ślubem miał, inny żonaty, super żona, a podrywa inną , nie ma już fajnych, ciekawych i zarazem wiernych facetów :(

ej ja kocham pewną kafeteriankę z którą pisałem przez dwa dni w czerwcu to chyba jestem wierny nie? niechcę nikogo innego przez to :(

Gość gość
sory, ale jesteś desperatem

Gość gość
Z jaka kafeterianka pisales? Byles pod tym nikiem?

Gość gość
łączę się z Tb w bólu kochana.Nie ma już facetów z jajami.

Gość gość
trudno powiedzieć czy ich wierność wynika z fajtłapowatości i braku szansy czy z porządności xx Haha, to się nazywa dobrze wyrazić coś słowami :D

Gość gość
jak oczekujesz modela z wyglądu to masz za swoje i dobrze ci wieśniaro!

Gość gość
18:33 potem nazywają nas starymi pannami, a my po prostu jesteśmy rozsądne... nie chcemy być zdradzane, wykorzystywane 18:36 cieszę się, że udało mi się to nazwać, ale ubolewam nad brakiem mężczyzn, szansy na założenie szczęśliwej rodziny, bo z kim?

Gość gość
dobrze ci wolisz badboyow ****ajacych wszystko co sie rusza to masz za swoje i dalej gadaj, że nie ma fajnych mężczyzn buhahaha

Gość gość
gość dziś Dobrze ci głupio babo niech mężczyźni zdradzają chcecie debili *****czy badboyow to macie za swoje :)

Gość gość
gość dziś to będziesz nadal ubolewać szkoda, że ci facet jeszcze porządnie nie skrzywdził żebyś ryczała jak tak wolisz badboya *****cza modela

Gość gość
Słuchaj mam dość facetów, jesteś jednym z nich, wstawiasz te durne wpisy, naprawdę wiele lat temu nie było takich...walczyli na wojnie albo byli artystami,nie było takich przegrancow....

Gość gość
gość dziś słuchaj głupio babo jakbyś nie leciała na tępych badboya modela to byś tutaj nie zakładała takich debilnych tematów! Jest wiele takich mężczyzn jak w temacie tyle, że są nie zauważani przez kobiety bo nie wyrywają każdej naiwnej panny na dyskotece.

Gość gość
Może trzeba na to spojrzeć inaczej. Może zdrada jest jakąś ważną ludzką potrzebą skoro tak wiele osób zdradza, w tym też są kobiety. Nauka ma na to kilka wyjaśnień. Albo nie wiem, zmieniać partnera co jakiś czas, to nie zdąży w tym czasie zdradzić? ;)

Gość gość
kogo jest wina? twoja

Gość gość
Gdyby była naiwną babą to cieszyłaby się z wiernośc****erwszego lepszego fajtłapy.

Gość gość
nudny facet czyli jaki taki? który nie gada co chwile o ******iu i jakiej panny nie zaliczył? czy może jak nie pali trawkę i wyrywa co chwile panny?

Gość gość
18:48 nie mierz wszystkich swoją miarą

Gość gość
one potrafią tylko narzekać na mężczyźn i lecieć na pewnych siebie badboyow którzy zaliczają naiwne kobiety.

Gość gość
fajny facet czyli: - atrakcyjny fizycznie/ lub zadbany (nie, nie model! wielu kobietom modele się nie podobają) - zabawny, uroczy, z pasją, z którym się kobieta nie wynudzi, komunikatywny (czyli mruki odpadają - nie mylić z nieśmiałością!) - zaradny ( sory, ale jak facet ma 26-35lat i nie ma prawka to jest dość dziwne)

Gość gość
nie zgodzę się, są fajni, dobrzy, mądrzy i wierni faceci tylko trzeba trafić. sama miałam takiego, rozstaliśmy się niestety, takie życie, aloe nadal jesteśmy na przyjacielskiej stopie. a więc można. można też trafić na takiego jak mój teraźniejszy ex, typowy badboy co to kłamał, kręcił i za plecami jeeebau co popadło 🖐️

Gość gość
gość dziś fajny facet - model z wyglądu każda o takim marzy

Gość gość
19.02 nieee....ja wolę badboyów!Nie modeli xD

Gość powiem wam o facetach
baby są chore umysłowo, chcą wiernego ale przebojowego? przystojnego ale nie zdradzającego? przecież to jedno wyklucza drugie. Fajny, przebojowy, przystojny, dowcipny facet NIE MOŻE być wierny z racji tego że baby same w niego cípkami rzucają, same majtki ściągają, same pakują mu się do wyra, a facet to tylko facet, może do jakiegoś czasu próbować nie zauważać tych innych co na niego lecą, ale wreszcie pęknie i z jakąś pójdzie. Chcecie wiernego to nie może być przebojowy ani przystojny!! Rozumiecie baby? Nie możecie mieć wszystkiego, nawet modelki są zdradzane gdy biorą takiego który ma dobre branie u innych, no bo niby czym i jak go przytrzymacie przy sobie? Nie jak zdobędziecie ale jak utrzymacie go przy sobie ??? NIE DA SIĘ. Natura faceta to brać ile się da, i jak majtki same ściągają to im się na to pozwala. To wy baby rywalizujecie między sobą, i wy macie walczyć o tego faceta aby był wami zainteresowany i nie poszedł w teren. Baby zdobywają faceta i potem już nie pracują nad utrzymaniem go, i tu fatalny błąd. Fajny facet wymaga o dużo więcej o mniej fajnego, i musicie się baby z tym liczyć, bo jak nie wy to inna szybko się nawinie, jesteście łatwe do wymiany przez fajnego faceta. Ale wy tępe, dalej nie kumacie, ehhh?