Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mulder

klub energy 2000 Katowice

Polecane posty

Gość gość
Jak masz 16-20 lat to tak. Po 25 nie polecam...... K-ce nocą ze Spiżową Mocą:)

właśnie mam trochę daleko do Katowic i taka wycieczka to na kilka dni bo w sprawach alkoholowych nie jestem jaroszem i nie wiem czy warto. mam obawy że to może być szajs w obecnych czasach.

Gość gość
K-ce stają otworem:) jest wiele klubów i klubików w których można się pobawić, to zależy czego chcesz? K-ce od 10lat się zmieniają(kiedy ja ochoczo uczęszczałam na imprezki):) i zmieniają sie ciągle. Młodzieży ! macie większy wybór niż ja 10 lat temu:D Zależy co chcesz tam robić? coś małego, kameralnego? duży klub?klub dla gejow/les? czy może tylko piwko w dobrym towarzystwie???może coś podpowiem:)

Gość soseł pod pomarancza
Proponuje ul. Mariacka...wieczorem klub obok klubu bar obok baru...: D tam to dopiero sie pobawisz i po podrywasz studentki ; )

Gość gość
To jak lubisz takie klimaty to masz Pomarncze, Spiż...ja już akurat w takich klubach nie gustuję:)

Gość gość
tak jak wcześniej ktoś napisał- Mariacka to jest na dzień dziesiejszy imprezowe centrum imprezowe....np.Lemoniada Tylko trzeba się odpowiednio ubrać:)

Gość gość
odpowiednio to znaczy jak?

co do energy to taka muzyke tylko masz jesli jest ewent "retro" to non stop stare wiksiarskie kawalki puszczaja ostatnio bylem to wiem ; ) a tak to puszczaja klubowe kawałki ale terazazniejsze

na studenta czyli marynara obowiazkowo : )

Gość gość
Jak majty na gacie to wróć do Energy. Tam pasujesz! A ja tępa chciałam ci coś podpowiedzić:D

pewnie strój batmana i na luzie a nie omega na nadgarstku giorgio armani na d***e i kluczyki od infiniti wystające z kieszeni. :-)

Gość gość
a z omega i infiniti to do ktorego klubu? klasyczna elegancja - garnitur w krate, 3 czesciwy, knit i sygnet... gdzie?

Gość gość
Dla ciebie jednak najlepsze będą gumofilce byle niezbyt osrane. A ja ci chciałam pomóc znaleźć tą jedyną żeby ogarnęła twój inwentarz :D

Gość gość
powaznie pytam z ta omega i infinity. Po co zaraz gumofilca? sa jakies kluby bez dzieciarni?

styl na pozera najlepszy. jakie garnitury markowy dres i go ! najlepiej biały by nie było widać jak kreskę rozsypiesz

gdybym zobaczył takiego kogoś na ławce to bym uciekał ile sił w nogach ile tchu w piersi usain bolt by został daleko w tyle tak bym biegł nie ważne gdzie byle dalej

Gość gość
niepotrzebnie zdzierałam swoje paznokcie na klawiaturze na twe wypociny! trza przyznać tempa ze mnie dzida::D

Gość gość
no i ok. w chlopcach nie gustuje. lepiej powiedz gdzie te dziewoje do tego lasnusu, koksu, omegi i infinity w katowicach znajde.

ten obraz będzie mnie prześladował do końca życia. tylko pożądna dawka filmów dla dorosłych może wymaże to coś.

dusza rozdarta. obrzydziliście mi Katowice nigdy nie byłem w Katowicach ale jak tam są tacy ludzie to p*****le nie jadę tam oj nie oj nie. banda zboczeńców i to z tych gorszych

Gość gość
ty co najwyzej mozesz jakas remize zaliczyc w ustrzykach.

Gość gość
my takich jak ty w Katosach nie chcemy.

Gość man  on the  moon
Mulder dziś Nie, to Wrocław ma ciebie na celowniku. :) I mimo, żeś ułomny, to doskonale wiesz co mam na myśli. :)