Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MojaDrogaZPieklaDoPiekla

On jutro wraca do domu, a ja nie potrafię się cieszyć...

Polecane posty

Witam. Mam taki problem. Jestem w 7 mieciacu ciąży i od początku roku byliśmy z moim partnerem cały czas razem. Codziennie po pracy/uczelni razem, codziennie zasypialismy razem, codziennie jedlismy kolacje razem. 2 tyg temu wyjechał na delegacje (pn-pt) i nie obylo się bez łez, tak strasznie tesknilabym, chociaż pisał do mnie na facebooku cały czas(miał wifi). W zeszłym tygodniu wyjechał do Turcji ze swoimi rodzicami i bratem bo jego mama chciała świętować swoje 50 urodziny w ciepelku. I wyjechał w zeszły piątek, a ja tęskniłam bardzo. Największy kryzys miałam w środę. Aż szukałam mieszkania, żeby od niego odejść. Czuje się Totalnie opuszczona i niekochana. I on jutro wraca, a ja nie jestem w stanie rzucić sie mu w ramiona na lotnisku, ani nadrobić wspólnych chwil, ponieważ nie czuje tego uczucia, które mi towarzyszylo przed jego wyjazdem. Teraz czuję się odrzucona i w głowie toczą się myśli o tym czy mnie tam czasem nie zdradzal. Poradźcie coś bo jestem w kropce :'(

Gość gość
eee przejdzie ci zobaczysz go i sama mu się rzucisz w ramiona:-D

Gość gość
A czemu ty nie zostalas zaproszona na te urodziny w ciepelku?

Zostałam zaproszona, tylko nie uważam tego za rozsądne, aby pojechać w 7 miesiącu ciąży do Turcji. Mam nadzieję, że to się jakoś odmieni bo póki co nie mam ochoty jakoś go wylewnie witać :'(

Gość gość
To wahania hormonów... Wyluzuj, kochasz go, wszystko się ułoży :* Nie stresuj się, ciąża jest trudnym okresem - totalne loty od wesołości po depresję - ciesz się, że wraca i nie będziesz sama Powodzenia Kochana i dużo pozytywnych myśli życzę

Gość gość
Trzeba bylo przed maminsynkiem nog nie rozkladac!

Gość gość
po prostu egoistycznie chcialas zebys zostal i masz focha.daj mu sie jeszcze nacieszyc wolnoscia.to jego ostatnie chwile

Gość gość
Kolejna zlapala faceta na tylek i mysli ze ma go juz na wylacznosc

Gość gość
Wyspij sie, a jutro jedz sie przywiatac, bo teraz hormony odbieraja ci równowagę. Trzymaj sie.

Dziekuje za mile słowa. Nie wiem co ma maminsynek wspolnego z przyjściem na urodziny swojej matki...

Gość gość
Wybral mamusie i swoja rodzinke zamiast z toba siedziec i glaskac brzuszek - czego nie rozumiesz? Przeciez wlasnie o to masz pretensje do niego w pierwszym poscie, prawda?

Gość gość
chamsko postąpił że solidarnie nie został z tobą tylko pojechał cieszyć się wyjazdem mógł złożyć życzenia dać prezent i powiedzieć że zostaje ze swoją kobietą w ciąży a nie egoistycznie jechać szkoda że kobiety takich chamów wybierają a później same znoszą ograniczenia i trudy związane z ciążą a facet w tym czasie się bawi współczuje

Gość gość
Czego wspolczujesz? Takiego sobie wybrala - nikt jej nie zmuszal!

Gość gość
Boże, laska, uspokój hormony. Nie rób mu żadnych awantur. Nie widziałaś go kilka dni, a zachowujesz się, jakby mineło z pół roku...

Ja nie mam do niego pretensji i nie chciałam żeby wybierał między mną, a swoimi rodzicami. Ja go bardzo mocno kocham i cierpialam strasznie przez jego brak. Teraz przez to się czuje skrzywdzona i nie potrafię entuzjastycznie podchodzić do przyjazdu bo ten ból tak bardzo we mnie siedzi. Wiem, że to "tylko" tydzień, ale dla mnie to niesamowicie długi czas bez niego :'( miałam jeszcze koszmar z nim związany teraz :'(

Gość gośćlkjkuyfkfgh
ej serio? jestes zla na niego "bo cie zostawil na tydzien?" boze kobieto! zajmij sie wlasnym zyciem, rozwijaj siebie i wlasne zainteresowania, zamiast placzac na kanapie czekac na swojego chlopaka! ON NIE JEST I NIE POWINIEN BYC CALYM TWOIM ZYCIEM a tylko jego czescia, jezeli bedziesz podchodzila tak do tych spraw, zapewniam cie ze twoj zwiazek sie skonczy!

ja pierdolę :o tak naprawdę od 7 m-ca to w każdej chwili może być poród, wcześniaki też się przecież rodzą. nie wyobrażam sobie, żeby mnie mąż zostawił w ostatnich miesiącach ciąży i pojechał na wakacje z mamusią. to jest po prostu coś niepojętego w normalnym związku. zamierzasz z nim nadal być po czymś takim? :o

a, doczytałam, że to nie mąż tylko "partner". potwierdza się tylko teza, że robienie sobie dziecka bez ślubu to słaby pomysł.

Gość gość
Moj w zyciu by nie pojechal - no, ale moj to dorosly odpowiedzialny mezczyzna a nie gnojek ktorego mozna kupic wakacjami

Gość gość
Kobieta w ciąży mz wahania nastrojów. Raz płacze raz się śmieje, raz chce przytulić faceta raz go wykastrować

Zostawić kobietę w zaawansowanej ciąży i pojechać balangować w ciepełku :( Albo to jakieś prowo, albo ja już na prawdę nie nadaję się do tego świata:O A. Jeszcze jedna kwestia w temacie to jak mamuśka gostka miała czelność zezwolić mu na wyjazd z nią a nie opierniczyła za samą myśl wyjazdu bez autorki. Nie, to musi być prowo :O

Gość gość
żabką jesteś jeb....w czerep. Nie no ma go zostawić bo pojechał świętować urodziny!:D A ty autorki jesteś histeryczka. Taka on wyjechał i od razu musi być poród :D nosz k*******alniete jesteście. Jeśli ty autorki za każdym razem gdy będzie taka syt,ty będziesz rozważać odejście to długiego związku wam nie przewiduje :o

Gość gość
żabką jesteś jeb....w czerep. Nie no ma go zostawić bo pojechał świętować urodziny!:D A ty autorki jesteś histeryczka. Taka on wyjechał i od razu musi być poród :D nosz k*******alniete jesteście. Jeśli ty autorki za każdym razem gdy będzie taka syt,ty będziesz rozważać odejście to długiego związku wam nie przewiduje :o

"żabką jesteś j**....w czerep. Nie no ma go zostawić bo pojechał świętować urodziny!smiech.gif" X a po co komu nieodpowiedzialny gówniarz na ojca? tylko dzieciaka szkoda.

Nie rozumiem skad w Was tyle jadu i nienawisci. Mnie jest po prostu przykro i ciezko z ta sytuacja i boje sie, ze nie bedzie tak nam razem jak przed jego wyjazdem przez te wszystkie negatywne emocje w mojej glowie z tego tygodnia. W ciazy podobno tez sie ma humory (jeszcze nikt mi tego nie wypomnial, ale moze sa mili). I nie rozwazalam skonczenia z nim tylko chcialam jakiegos odseparowania bo mnie to wszystko strasznie boli. Nie potrafie na dzis dzien ochoczo rzucic mu sie w ramiona bo chociaz nie obwiniam go o nic, nie robie awantur (nigdy mu zadnej nie zrobilam) to nie bylo mi lekko i nie potrafie przez cala te aure smutku przejsc nagle do radosci. Taki ciezki dzis dzien mam :'(

Gość gość
Skad w nas "tyle jadu"? A od kiedy to jadem jest napisanie prawdy ze prawdziwy mezczyzna ktory moze zostac ojcem lada dzien jedzie sobie balowac za granice i ze tak nie powinno byc? A ty sie zdecyduj - raz masz o to do niego pretensje a za chwile "nie mam pretensji ale cxuje sie skrzywdzona - a na koniec bomba "nie chce zerwania ale kary w postaci odseparowania" Widze ze zdrowo wali ci na leb tylko nie wiem czy to hormony czy po prostu taka glupia juz sie urodzilas?

skoro w nas tyle jadu, to pożal się na nas ojcu swojego dziecka. w końcu on ci zrobił brzuch, więc przez niego masz te hormony i humory, my nie mamy obowiązku ich wysłuchiwać. w końcu sama sobie takiego wybrałaś, nie? :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Ha ha ha ha Nie mam pretensji, alez skad! Ala ukrze go odseparowaniem, ot tak po prostu, ale pretensji do niego nie mam, wcale! - logika glupiej polskiej dziewuchy!