Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stako sie..pokochalem moja kochanke

Polecane posty

Gość gość

Po 2 latach od naszego poznania jestem w stanie stwierdzić,ze pokochalem moja kochankę. Nie miałem pojęcia ze do tego dojdzie. Nie planowalem tego. To miał być tylko seks. Zaraz powiecie ze to nie miłość tylko zauroczenie. Ale ja nie potrafię bez niej żyć..chociaż również mnie fascynuje. Nigdy nie widziałem w żonie tego co widzę w niej. Gdy tylko poczuje jej zapach to zapominał o całym świecie. Nie umiem przestać o niej myśleć. Leże z zona w jednym łóżku ale myślami jestem z nią. Zastanawiam się co robi. Gdy wstaje pierwsza rzeczą o której myślę jest ona. Nie wiem co mam zrobic. Zony juz nie kocham. Wszystko się wypalilo. Nie widzę juz w niej kobiety. To tylko matka mojego dziecka. Nic już nas nie łączy. Prawie ze sobą nie rozmawiamy. Boje się ja zostawić bo wiem,ze dziecko będzie miało do mnie zał w przyszłości. Boje się zaczynać wszystko od nowa. Przeraża mnie to. Co na to moja rodzina? jej? mojej kochanki? Proszę doradzcie mi

Gość gość
absolutnie nie zostawiaj zony, bo kochanka pewnie za jakis czas zmieni obiekt uczuc. kochamce w podziece kup szara papuge za 2 tys. wystarczy :)

Gość gość
10:21 a czemu twierdzisz ze zmieni obiekt uczuć? Bo jest kochanka? Przecież to niedorzeczne.Wszyscy jesteśmy ludźmi ale nie uogolniajmy ze jeśli dziewczyna jest kochanka to skacze z kwiatka na kwiatek.

Gość gość
bo nic nie trwa wiecznie. niebezpiecznie jest wierzyc, ze cos trwa wiecznie. powiedzialabym ze ludzie powinni byc ze soba max 5-7 =dla zdrowia psychicznego i hihieny emocjonalnej. potem sie wypala/

Gość gość
jaki niedojrzaly chlystek z tego goscia od papugi. prawie kazda kochanka zmieni obiekt uczuc w takiej sytuacji jak autora. jak facet jest najzwyklejszym oszustem i zdrajca, to sie go nie szanuje. a jak sie nie szanuje, to czar pryska. zostaje tylko politowanie dla fikcyjnego malzenskiego pozycia takiego typa i jego zony.