Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InstaGirl

Czy ona jest piękna? [FOTO!]

Polecane posty

Gość InstaGirl

Czy uważacie,że ta dziewczyna jest piękna? Co prawda miała powiększane piersi i tyłek,plus implanty w policzek i operacja nosa i korekcja powiek plus botox w usta...no ale nie widać tego aż tak bardzo,wypiszcie jej wady i zalety! :) Pytam bo wyglądam mniej więcej podobnie i mam wrażenie,że to są troszkę męskie rysy twarzy poprzez kształt twarzy czy czoło. PISZCIE! :) Nazywa się ona Anna Andres-ukrainka. https://www.google.pl/search?q=Ann+andres&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwijgqmi19zPAhVnJJoKHcdODjcQ_AUICCgB&biw=1366&bih=662#tbm=isch&q=Anna+andres

Gość gość
Niezła jest, ale to nic nie mówi o Tobie, bo liczą się szczegóły ("prawie" robi dużą różnicę). Wstaw swoją fotkę, to można porozmawiać.

Gość cacyk
Jest atrakcyjna. Kobieto rozejrzyj się wokół siebie, jak mało jest ładnych dziewczyn. No chyba, że mieszka sie we Wrocławiu, czy Krakowie gdzie jest mase studentów i ogólnie jest moda na bycie atrakcyjnym. W mniejszych miastach takich jak moje np 40 tyś Olkusz gdzie znam praktycznie każdego. Jest może z 10 ładnych dziewczyn. Jeżeli rzeczywiście tak wyglądasz, do tego potrafisz się elegancko ubrać, masz spory biust, to możesz mieć każdego faceta w tym kraju.

Gość gość
Wygląda jak trans, wcale nie jest ładna

Gość cacyk
nie rozumiem opinii, nie jest ładna. Laska ma piękne rysy twarzy, może nie jest typowo dziewczęca, ale jest bardzo kobieca. Ma ogromny potencjał jak przejżysz se zdjecią to przy innym uczesaniu nabiera jeszcze bardziej na atrakcyjności. Pokaż swoją żonę? albo siebie jeśli jesteś laską.

Gość InstaGirl
Wszystko jest generalnie bardzo podobne tylko ma ładniejsze usta,u niej jednak ten botox widać. Dlaczego trans? Każdy mi mówi,że jestem ładna i zawsze faceci się za mną rozglądają począwszy od zwykłych robotników do prezesów,no ale jak widzę się w lustrze to mi pewność siebie spada do zera,chyba każda kobieta tak ma...przynajmniej tak mi każda mówi.

Gość cacyk
uwierz mi, że możesz mieć każdego jeśli jest tak jak mówisz. Wogóle będąc atrakcyjną masz ogromne szanse na suckes. Skąd jesteś?

Gość InstaGirl
Wrocław,jeszcze się uczę w liceum-klasa maturalna...później na studia albo do Warszawy,Wrocławia lub Lwowa.A co? :)

Gość gość
Plastikowa lala z wielkim czołem. W sam raz dla koniobijow z ero :-D

Gość cacyk
Nic, no to mówie masz szanse na niezłe życie. Znajdź sobie dzianego faceta i żyć nie umierać. Masz taką urode że naprawdę będziesz mogła wybierac w kim zechcesz. Masz ułożone życie. Tylko nie zapuszczaj się na jakieś prowincje. Takie jak mój Olkusz. Wiocha, pustki. Gdybyś tu przyjechała, to każdy facet by się na ciebie dosłownie rzucił. Tutaj naprawdę nie ma ładnych dziewczyn. Wszystkie jakie były wyjechały na studia. 40 TYS MIASTO a nie ma na kim oka zawiesić.

Gość gość
Cacyk..debilu, żal mi ciebie:-D

Gość InstaGirl
Zawsze możesz się wyprowadzić,nic cię tam nie trzyma a i nie szukam nikogo bogatego bo mam pieniądze,nie chcę być lalką za kasę. :) Z tym czołem nie przesadzaj...jak by miała małe to by wyglądała żałośnie.

Gość cacyk
Autorko przyjedź a w******* cię

Gość gość
zdjecie w samochodzie w niebieskim ubranku- sliczna dziewczyna

Gość InstaGirl
Cacyk,żegnam... :P

Gość cacyk
oglądam film, gdzie panna robi loda kolesiowi, a on leży i postękuje. wyobrażam sobie trzymając prawa ręką mojego pindola, że ty robisz mi tak samo

Gość gość
e za wysokie czolo. ten nos taki kanciasty i usta za duze. nie podoba mi sie/ wychudzona twarz i wydluzona jak alien. Celia Jaunat ladniejsza

Gość gość
Ogarnijcie się...:D Serio ma aż takie duże czoło?Bez przesady,według mnie wygląda spoko,no i twarz podłużna? Hmmm