Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tam ma sie 500 plus

Polecane posty

Gość gość

bo ja jestem w ciąży 6 dzieckiem, niech puści podatnicy pracują na nas

Gość gość
To prowo, ale ciekawe jak będziesz śpiewać jak za dwa -trzy lata cofną 500+ i będziesz musiała utrzymać te 6stke :-)

Gość gość
Oj niedługo się skończy i będziesz siedzieć i kwieczec

Gość gość
nie zabiorą, a jak to przecież jest opieka społeczna tj. dalej puści pracujący, którzy będą nas utrzymywać.

Gość gość
Żaden rząd nie odważy się zabrać ludziom tych pieniędzy, chociaż matki jedynaków bardzo by chciały ☺

Gość gość
moja znajoma wlasnie jest w 6 ciazy, ale zaczela na dluuuuugo przed sama idea 500+, wiec dla niej to swietny dodatek, jelsi zbaiora to bedzie tak samo jak przed tym programem, wiec bez roznicy :P

Gość gość
Dokładnie tak, żaden rząd tego nie zabierze, mało tego, założę się ze w następnych wyborach każda partia będzie to miała w swoim programie! O ile nie więcej niż 500! :D , bo to klucz do sukcesu wyborczego i gwóźdź do trumny każdego polityka czy partii która się chociażby zająknie o likwidacji tego dodatku.

Gość gość
500 +(a konkretnie 1000) moich dzieci, ma się świetnie bo odkłada się od kwietnia na koncie i chociaż odsetki z tego są prawie żadne to i tak, rosnące bez wysiłku oszczędności cieszą. :)