Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółka umawia się z kimś kto kiedyś do mnie zarywal co robić?

Polecane posty

Gość gość

Ona tego nie wie. Znamy się krócej niż z tym znajomym. Poznała go przez neta. Mi on nie podpasowal i po drugiej randce nie odezwała się już do niego (nie chce mówić dlaczego ale byłam zszokowana jego zachowaniem) co zrobić w tej sytuacji. Opowiedzieć jej? Ona się w nim zauroczona.więc prędzej czy później będziemy się widywac razem ona z nim ja z moim narzeczonym.

Gość gość
Dac im spokoj :-O i zajac sie sobą !

Gość gość
Ale jak mam reagować. Ja jej nic nie bronię ale co mam jej powiedzieć że zerwalam z nim kontakt bo się zachował na drugiej randce jak psychol??? Przecież prędzej czy pozbiej będzie chciała żebym go poznala.

Gość gość
ja bym nic nie powiedziala. i tak cie nie poslucha jesli jest zauroczona. niestety chyba ze zrobil cos niebezpiecznego, wtedy powinnas ją ostrzec

Gość gość
Może nie niebezpiecznego ale za normalne zachowanie tego nie wzięłam. Po prostu od tego dnia zerwalam kontakt z nim przez tą sytuację. Ona jest w skowronkach. Jak może pasuje . Zna go od niedawna. Jak pokaze mi jego zdjecie to co mam powiedziec ze go znam? Chociaz zadnego kontaktu z nim nie mam ponad rok.

Gość gość
Doradzcie prosZę jak mam się zachować. Nie chce kwasu z przyjaciółką. Życzę jej jak najlepiej. Mam jej powiedzieć ze go znam? Jak pochwali się np .jego zdjęciem.