Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego katolicy wywołują ciągły konflikt z Polakami?

Polecane posty

Gość gość

Jestem Polką i mam dość działań kościoła katolickiego i katolików, którzy próbują zniszczyć Polaków, ciągle nas atakując, niszcząc wszystko, co jest dla nas wartościowe. Niestety część Polaków ulega tej chorej propagandzie i zamiast pracować ciężej, atakują innych, którym się udało dzięki ciężkiej pracy.

Gość gość
bo kościółpotrzebujeupośledzonych biedaków na smyczy

Gość gość
wszyscy potrzebują upośledzonych biedaków na smyczy kościół politycy oligarchowie Niemcy żydzi (zwłaszcza żyd Soros i Rothschildy) media (w 75 % niemieckie, w 20 % żydowskie)

Gość gość
Przykłady??? Ja też jestem Polką, katoliczką, ciężko pracującą. Czy coś niszczę? Nie. Wartości narodowe, symbole, wartości rodzinne, patriotyczne, gospodarcze ? Nie. O co kaman? ?

Gość gość
Czasami przez pomylkie jak wlacze ,,Radjo ma Ryja ,, to slysze cagla prowokacje na rzad unie europejska politykow itd radjo maryja to czysty djabel kturemu tak bardzo zalerzy na prowokacji i ktury pod przykryciem tak pieknych milych sluwek jest diable dolewajacym oliwy do ognia buntujacych ludzi przeciw rzadu i wuludzajacych pieniadze o ludzi smierc ,,ojcu rydzykowi,, i Radju ma Ryja,,

Do księdza Rydzyka i podobnych nic nie mam ale jestem przeciw kościołowi, przeciw ich bogu itd. Może oni też są?

Gość gość
A katolicy to nie Polacy a Polacy to nie katolicy? :D Polką to Ty nie jesteś a upośledzoną amebą :D

Gość gość
Rydzyk jest super, to wielki Polak i patriota, jeszcze przyjdą czasy kiedy Naród go doceni :)

Gość gość
nie katolicy ale ludzie kturzy muwia jak maja katolicy zyc