Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kochanek nie chce mnie pieścić i przytulać

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Spotykam się z facetem, jest to tzw luźny zwiazek. Spotykamy sie aby uprawiac seks. On jednak nie chce mnie po stosunku nawet przytulic , w trakcie seksu mnie nie piesci. Polega to tylko na tym ze we mnie wchodzi, ja leze na plecach, a on posuwa mnie na maksa, spuszcza sie i to wszystko. Chce sie tylko i wyłacznie zaspokoić. Jak prekonac go do tego ze ja po prostu potrzebuje czulosci?

Gość gość
kopnij go w zad... dla niego jesteś tylko workiem na spermę... po co ci ktoś taki?

Gość gość
hehehe żeś sobie kochanka znalazła który traktuję cię jak zbiornik na spermę :P

Gość gość
Kompletnie tego nie rozumiem, jakby jakiś facet próbował we mnie wejść bez pieszczot, to dostałby w twarz i wykopałabym go z łóżka, no ale skoro sobie na takie traktowanie pozwalacie to czemu potem narzekacie?

Gość gość
ja tez się z kims spotykam ma takiej zasadzie, ale pieszczot ani pocałunków mi nie brakuje. Inaczej bym się nie zgadzała, ja lubię pieszczoty...

Gość gość
JA PIERDOLĘ ;-D charytatywna prostytutka...jedyną korzyścią z takiego układu może być tylko zajebisty seks, doznania rodem z kosmosu...jesli tego nie ma to nie rozumiem. Już nie dziwię się facetom. Jak szanować i dbać o kogoś kto sam siebie nie szanuje.

Gość gość
autorko,napisz jeszcze ,że się w nim zakochałaś ;-)

Gość gość
kobiety lubią badboyów!

Gość gość
Przytulac jak chcesz to znajdz sobie chlopaka ale kto by chcial sie wiazac ze szmata. Spotykacie sie na bzykanie czyli to co robi sie z kochanka wiec nie nazywaj to zwiazkiem bo w zwiaku nie jestescie. Zdecyduj sie czego chcesz.

Gość gość
Próbuj z nim rozmawiać. Powiedz, że potrzebujesz pieszczot, czułości, bliskości. Szczera rozmowa zawsze jest najlepsza. Natomiast jeśli nie będzie się chciał dla ciebie zmienić, to uważam, że powinnaś przestać się z nim spotykać. Pozdrawiam.

Gość gość
I facet ma rację, raz przytuli, idiotka zaraz się zakocha, bo ubzdura sobie że skoro przytula to musi czuć coś więcej, bo przecież ona poczuła... i nici z darmowego bzykanka :P

Gość gość_J
Zostaw e-maila to napiszę ci zrobić

Gość gość
spotykasz się na bzykanie, więc nie oczekuj czegoś co jest zarezerwowane tylko dla kogoś z kim się jest związanym uczuciowo

Gość gość
Niech znajdzie sobie drugiego kochanka od przytulania, trzeciego do gotowania

Gość gość_J
Wbijaj do mnie na e-maila to pogadamy orej703@gmail.com

Gość gość
Daj sobie z nim spokój i poszukaj kogoś kto będzie Cię kochał. Seks dla seksu bez pieszczot nie jest przyjemny. Po co Ci facet który traktuje Cię jak darmową prostytutke. Nie zawracaj sobie nim głowy i zerwij tą znajomość. Na świecie jest wielu facetów. Poszukaj sobie kogoś kto obdarzy Cię cieplejszym uczuciem, będzie przytulał, pieścił, całował i namiętnie się z Tobą kochał.

Gość mileczkka
Zachęć go jakoś a nie wymagaj tylko. Zrób zakupy w http://sexish.pl/ i też go jakoś podkręć. Musisz też mu sporo dać.