Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gojunia_22

Jakie to perfumy?

Polecane posty

Witam serdecznie :)Próbuję się dowiedzieć, jaką nazwę noszą perfumy, które dostałam od chłopaka ok 15 lat temu. Do dziś pamiętam ich cudowny zapach (nawet moja mama i siostra uważają, że był niesamowity). Nie pamiętam nazwy...W pamięci został mi tylko przezroczysty flakonik w kształcie serca z kolorowymi drobinkami (wydaje mi się, że te " drobinki "były wielkości cekinów). Ten flakonik zakupiony był w lutym 2000 lub 2001 roku. Zastanawiam się czy była to seria limitowana czy może ten zapach nadal występuje tyle że np. w innym flakonie. Nie widziałam tych perfum w późniejszym czasie. Przez chwilę wydawało mi się, że w nazwie mogło być słowo "amore" , ale zapach był zupełnie inny niż dzisiejsze "amore". Może ktoś pamięta takie perfumy? Pozdrawiam

Gość gość
Poszukaj w necie pod heart shaped perfume czy podobnie, ale obstawiam, że to była jakaś zwykła woda toaletowa, więc znalezienie może być po prostu niemożliwe. Jakbyś pamiętała nazwę czy choć jej część, to byłoby łatwiej, a tak to raczej będzie zakrawać na cud.