Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kot do oceny youtube

Polecane posty

Gość gość
Bruno ShatynMistrale zostały sprzedane do Egiptu. A wczesniej Francja sprzedała Egiptowi Rafale. A więc opowiadania tego typu co powyżej są bez sensu.

Gość gość
Nie wchodźcie. To gość od Namysłowa.Wyzywa, że szok tego kolesia co go nazwał homocwelem. Chociaż to minimum 10 osób jest różnej płci haha. Napisałam mu komenta ;)

Gość gość
należało mu sie skoro on moze mnie obrazać to ja jego też

Gość gość
Izabela katarzyna12 minut temu bardzo dużo brzydkich wyrazów.trzeba popracować nad rynsztokiem w wypowiedzi.pozdrawiam Autoodtwarzanie Następny WP 20160822 14 54 32 Pro Namysłowsczyzna Namysłowsczyzna 12 wyświetleń Nowe 2:59 WP 20160715 17 01 24 Pro Namysłowsczyzna Namysłowsczyzna 26 wyświetleń Nowe 7:58 WP 20160823 12 21 55 Pro Namysłowsczyzna Namysłowsczyzna 22 wyświetlenia Nowe 1:34 Kolejne 5 sposobów na ŚCIĄGANIE w szkole - HASZTAGI Hasztagi Polecane dla Ciebie Nowe 6:20 Zlot Motocyklowy Widawa 2015 GBS studio Polecane dla Ciebie 5:18 兆豐案延燒「蔡尹林」火紅 神秘地產王林陳海揭密《夢想街57號》2016.08.24 夢想街57號 19 288 wyświetleń 49:00 【东北经济】国有企业和民营经济的犬狼之争!@财经郎眼 吴晓波频道 罗辑思维 梁宏达 苦瓜IU 69 wyświetleń 6:48 Witaj w gminie Namysłów Urząd Miejski w Namysłowie Polecane dla Ciebie 24:22 JAK ZOSTAĆ SYRENĄ? 2 SerafinTV Polecane dla Ciebie 6:21 Pierwszy przejazd Tramwajem po Moście Północnym im Marii Skłodowskiej-Curie w Warszawie LysosTarcho Polecane dla Ciebie 15:00 Tramwaje Warszawa linia 2