Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie do ginekologa na pierwszą wizytę?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie, jestem przed pierwszą wizytą u ginekologa, wiem że to najwyższy czas, żeby się przebadać, ale bardzo się boję i krępuję. Nie wiem czy wybrać się prywatnie, czy państwowo, jest jakaś różnica? I czy iść do kobiety czy mężczyzny? Dajcie znać plissss, szukam lekarza w Warszawie

Nie ma się ani czego bać,ani krępować...Idziesz do lekarza więc wstyd trzeba schować do kieszeni..A bać cóż naprawdę się nie ma czego :) Z własnego doświadczenia proponowałabym Ci lekarza prywatnie - zawsze ma dla Ciebie więcej czasu,a i na wizyte nie trzeba czekac miesiącami :) A co do płci...różne są opinie,ale skoro tak się obawiasz pierwszej wizyty to może łatwiej będzie Ci iść do kobiety :) Powodzenia

Gość gość
Czy mężczyzna dotykał cię po ci/pce i cyckach?

Gość marianna2
Czasami jest tak, że trzeba pójść do kilku lekarza, żeby czuć się swobodnie itd. a najlepiej podpytać przyjaciółki :) Od lat chodzę do dr Bonarek Sztaby i właśnie tak do niej trafiłam.

Gość gość
Lepszy jest mężczyzna ,gdyż delikatniej obchodzi się z kobietami.Lepiej pomasuje i jesteś luźna.

Gość gość
Jeśli chodzi o płeć, to raczej nie ma to znaczenia, lekarz jak lekarz, zbada Cię i tyle. Ja chodzę do enel-medu, nie mam jednego wybranego ginekologa, idę do tego, u którego akurat sa miejsca, i powiem Ci że bardzo sobie chwale te wizyty. Ginekolodzy podchodzą do temtu bardzo profesjonalnie, nawet jeśli trafiam na mężczyznę badanie nie jest krępujące. Nic się nie martw! Poprostu zadzwoń i się umów. Ja chodzę do Arkadii, trzymam kciuki!