efaaaa1234 0 Napisano Październik 17, 2016 Witam. od 2 miesięcy staram się o dziecko w tamtym mięsiącu nie wyszło dostałam mięsiączkę. Teraz nie wiem moje piersi stały się bardzo tkliwe bolą przy dotyku bardzziej niz zwykle przed miesiączką zaczęły mnie boleć od dni płodnych i bolą do tej pory na piersiach mam bardzo widocznie żyłki, sutki mam wrażliwe czy któraś z was tak miała i okazało się że była w ciązy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efaaaa1234 0 Napisano Październik 17, 2016 ps. dodam że w tamtym miesiącu miałam infekcje pochwy brałam tabletki dopochwowe pozniej bralam antybiotyk na zapalenie pęcherza przez 5 dni czy ta sytuacja z piersiami może być spowodowana tymi lekami ? przez hormony ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 17, 2016 jeszcze długo przed terminem miesiączki miałam bardzo tkliwe i bolące piersi i ważliwe sutki. W obu ciążach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 18, 2016 Objawy jakie opisujesz mogą wskazywać na ciążę, ja miałam tak w pierwszej ciąży na długo zanim się okazało że w niej jestem. Dowiedz się więcej od innych na http://sanitera.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach