Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle chroniczne zmeczenie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim. Pisze tu moze ktos mial lub ma podobnie. Od dluszego czasu czuje sie ciagle zmeczona. Owszem pracuje ale kiedys tak sie nie czulam pracujac. Nie zalezy to od pogody. Laten bylo ideblntycznie. A mianowicie kiedy wracam do domu czuje sie strasznie senna. W pracy w ciaglym biegu jakos funkcjonuje ale w domu zasypiam na siedzaco doslownie. Przy odrabianiu lekcji z dzieckiem,przy telewizorze, przy komputerze. Dzis zasnelam podczas rozmowy z corka,ona mi cos opowiadala a ja po prostu jak siedzialam tak zasnelam. Cale popoludnie marze o spaniu a jak juz wieczorem moge sie legalnie polozyc to nie moge zasnac....co robic? Jakie badania? Czy zwykle badanie krwi starczy???

Gość gość
Witam serdecznie. Moje imię Andrzej, chorowałem na fibriomalgię dobre 5 lat i faktyczną pomoc uzyskałem dopiero niedawno w klinice Asklepios w Hiszpanii. Już mnie nic nie boli...co za ulga, każdy kto przez bite 5 lat ciągle czuł ból, uzależnił się od leków i wpadł w depresję – będzie wiedział o czym mówię pisząc o uldze!

Gość gość
Musisz zakładać tyle wątków o tym samym, debilko?