Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol_83

Poznam Puszystą Panią XXL lub XXXL (BBW or SSBBW)

Polecane posty

Gość Karol_83

Witam, Poszukuję pani XXL lub XXXL. Mam ciekawą propozycję do zaoferowania. Jeśli chciałabyś zarobić pieniądze w łatwy przyjemny i szybki sposób to właśnie znalazłaś propozycję nie do odrzucenia. A teraz uwaga, bo to nie są żadne żarty! Zapłacę Ci, jeśli pozwolisz mi się w ramach naszego spotkania ponosić na rękach. Nie mam własnego lokum, więc musiałbym Cię nosić u Ciebie. Mile widziany każdy ekstra gram, kilogram ogólnie rzecz ujmując i bardziej krągła jesteś tym lepiej dla mnie;) Jeśli okaże się, że nie będę Cię w stanie unieść płacę dodatkową kasę;) Jeśli do tej pory nikt jeszcze nie nosił Cię na rękach to właśnie teraz masz swoją szanse;) Bez obaw nie będziesz pierwszą którą nosiłem bo tak się składa że na swoim koncie mam już około 34 krągłe panie dla pocieszenia powiem że żadnej nie stała się krzywda nie została upuszczona 90% z nich chętna jest dać się ponosić po raz kolejny:D Niestety po przeprowadzce mieszkają one zbyt daleko ode mnie więc szukam nowych Miłych Pań do noszenia:) Dziewczyny piszcie czekam na wiadomości od was…I pamiętajcie Nie to piękne, co piękne, ale to, co się, komu podoba;) Pozdrawiam, Karol

Gość gość
Ile placisz?i ile wzrostu masz?;)opisz sie

Gość Karol_83
Cenę dogaduję indywidualnie z każdą z dziewczyn a to zalezy od wielu rzeczy: Jej charakteru, Wzrostu, Wagi itp. Wszystko jest do ustalenia ;) Mozesz mi cos o sobie napisac? Ile masz wzrostu, ile wazysz, jaka masz figurke - jablko czy gruszka??? Jesli nie chcesz pisac publicznie mozesz mi na priv mi napisac tutaj jest moj adres anonymous.viewerun@gmail.com

Gość Karol_83
A wlasnie...Zapomnialem odpisac na twoje pytanie sorki ;) Ja mam 184 cm wzrostu dodam ze waze 104 kg jestem brunetem wlosy krotko sciete na iroka kiedys sporo trenowalem hmmm nie wiem co jeszcze dopisac ;) moj adres z poprzedniego postu ma niepotrzebna spacje w jednym miejscu nie wiem jak mi sie tam wdarla wszystko powinno byc bez spacji sprobuje napisac jeszcze raz ;) anonymous.viewerun@gmail.com