Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go i chciałabym być dla niego piękna.

Polecane posty

Gość gość

Niestety nigdy nie będę, chyba go zostawie i pójdę do zakonu. Wiem, ze to nie jest najwazniejsze ale ja nigdy nie zaznalam pozadania od mezczyzn,a szczegolnie zalezy mi na jego aprobacie. Chcialabym zobaczyc zachwyt w jego oczach.Podejrzewam, że marzy o innych,ladniejszych...

Gość gość sylwia
Poządanie to nie sens życia.Są eazniejsze sprawy.

Gość gość
Dla mnie to jest ważne.

Gość gość
Jakie sprawy sa wazniejsze sylwio?

Gość gość
Jestem młoda dziewczyna i chcialabym, żeby pozadal MNIE a nie jakaś inna lale. Chyba mam kompleksy ale z drugiej strony każda z nas chce być ta naj dla swojego faceta. Nie mam 40 lat, żeby żyć proza życia i godzić się z tym co jest. Dlatego chyba wolę zakon niż znosić takie upokorzenie :o w sumie nie wiem po co to mowie,chyba żeby to z siebie wyrzucić bo nie oczekuje porad..

Gość gość
uwielbiam jak D patrzy na mnie czule niebieskimi oczami..

Gość gość
Mój też patrzy czule, wolałabym inny wzrok :)

Gość gość sylwia
Jakie?Tj.Więz duchowa..porozumienie bez słów troska wsparcie poczucie bezpieczenstwa zaufanie akceptacja a tak już zupełnie na pierwszym miejscu zdrowie.Dopiero gdzieś po zbudowaniu mocnych fundamentow mozna mysleć o łozku a nie na odwrót.Mlodosc i uroda przeminie i co potem?spadaj Genia swiat sie zmienia?Nie!najpierw solidna wiez a potem reszta.

Gość gość sylwia
23.51chcesz byc jedynie zabawką do.łozka?naprawdę az na tyle mało wartą siebie oceniasz?

Gość gość
twój wzrok psie możesz wsadzić tam gdzie mi jelito wtzodzieje. tyle mam ci do powiedzenia chuyu bosy

Gość senk ju weri macz
autorka tępa p***a, baby ogólnie są głupie jak lewy but

Gość gość
bubu no mam cię w uchyłku jelita

Gość gość
Racja tylko że namiętność tez musi być. Na tym fundamencie, plus intymności i zaangażowaniu można cos zbudować. Uroda przemija ale lepiej zestarzec się razem i mieć choć wspomnienia. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że za kilkanaście lat będziemy żyć jak znajomi,to nawet nie o samo łóżko chodzi .

Gość gość sylwia
No to sie pogodz z tym ze tak bedzie jak zaczniesz od łozka.Wiem co mowię.Ja juz bym drugi raz tego samego bledu nie zrobiła.łozko wszystko psuje i nie jest zadną podkreslam żadną gwarancją dobrego zwiazku.Wiem co mowię.Po prawie 20 latach moge jasno powiedziec ze juz nic nie zostało i zyjemy jak obcy ludzie .Musi byc wiez pasje zainteresowania wspolne musi buc poczucie ze dana osoba nigdy cie nie zostawi zwłascza w chorobie.