Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety to maja niezle najpierw mieszkaja u rodzicow a potem u mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
mój facet mieszka u mnie

Gość gość
Większość tak ma, a co ciekawe, to te same, które piszą, że facet powinien mieć własne mieszkanie, samochód itd. One oczywiście już nie powinny, pasożytki zawsze wiedzą jak się ustawić.

Gość gość
my mieszkamy razem, a nie jedno u drugiego :P

Gość gość
Mezczyzna ma miec mieszkaniei dobra prace dlatego powinnysmy brac starszych dojrzalych, zaradnych i odpowiedzialnych mezczyzn. Prawdziwych mezczyzn!

Gość gość
12.10-zgadzam się.Na domiar tego wieczni gówniarze powinni brać przykład z takich.Dorobić się może każdy,no ,ale najłatwiej narzekać zamiast rąsiami ruszyć.

Gość gość
O, nie mówiłem? Już pasożytki wpisują swoje "mądrości", co facet ma mieć, hehehe.

Gość gość
Nie uważałeś na historii autorze? facet poluje,kobieta robi strawe,dba o domowe ognisko,tj. jaskinie,którą on zdobył...czasy poszły do przodu i mężczyźni są cieniasami a kobieta nawet na tym samym stanowisku zarabia mniej,w dodatku ''po drodze'' temu mężczyżnie rodzi dzieci więc dzięki temu,że ONA zapewnia cieplarniane warunki on może się szybciej dorobić i zarobić na to mieszkanie. masz ból doopy bo jesteś biedakiem,który nadal mieszka u rodziców i chętnie wprowadzilby się do bogatej partnerki? to takiej szukaj,nikt nie broni.

Gość gość
12.31-pasożytka niepasożytka. Po pierwsze... trzeba się potrafić ustawić,każdy tego chce i nie p*l,bo gdyby jakaś baba zaproponowała Ci życie w luksusie poleciałbyś.Po drugie...Nie kombinujesz=nie masz.Po trzecie.. potem tacy delikwenci jak Ty siedzą na forach i narzekają jakie te pańcie fuj fuj.A nie zrobisz nic,aby status poprawić chociażby dla siebie nie dla baby.Taka prawda.

Gość gość
Macie problemy dzieciaki.. Większość ma wspólny kredyt w banku. Wystarczy zainteresować się naprawdę tematem. To, że jedna z twoich koleżanek "tak się ustawiła", przepraszam "wielka niespełniona miłość", to nie znaczy, że każda kobieta.. 100% moich koleżanek, kuzynek itd. ma wspólny kredyt w banku na mieszkanie, razem wynajmuje, bądź razem pracuje poza granicami kraju na mieszkanie..zderz się z rzeczywistością i nie pisz głupot. Ewentualnie rozważ zmianę płci, bo widać, że nie akceptujesz faktu bycia płci męskiej i na każdym kroku atakujesz kobiety Dziwne, że nie powstał temat "Faceci są ble..bo kupują kobietom mieszkania" tylko "Kobiety są ble..bo nie kupują facetom mieszkania, samochodu..". Idź do pracy albo naprawdę zmień płeć.

Gość gość
Macie problemy dzieciaki.. Większość ma wspólny kredyt w banku. Wystarczy zainteresować się naprawdę tematem. To, że jedna z twoich koleżanek "tak się ustawiła", przepraszam "wielka niespełniona miłość", to nie znaczy, że każda kobieta.. 100% moich koleżanek, kuzynek itd. ma wspólny kredyt w banku na mieszkanie, razem wynajmuje, bądź razem pracuje poza granicami kraju na mieszkanie..zderz się z rzeczywistością i nie pisz głupot. Ewentualnie rozważ zmianę płci, bo widać, że nie akceptujesz faktu bycia płci męskiej i na każdym kroku atakujesz kobiety Dziwne, że nie powstał temat "Faceci są ble..bo kupują kobietom mieszkania" tylko "Kobiety są ble..bo nie kupują facetom mieszkania, samochodu..". Idź do pracy albo naprawdę zmień płeć.

Gość gość
gość dziś "ONA zapewnia cieplarniane warunki on może się szybciej dorobić i zarobić na to mieszkanie" Jak zostać milionerem? Być miliarderem i sie ożenić

Gość gość
gość dziś ..albo naprawdę zmień płeć. Już naturalizacja jak w seksmisji !

Gość gość
Ja tam wyprowadziłam się od rodziców i wynajmuję sama. Partner ma swoje, więc jeśli zdecydujemy się zamieszkać razem, to zamieszkamy u niego, jeśli nie miałby swojego mieszkania to wynajęlibyśmy razem, a później wzięli wspólnie kredyt. Szczerze mówiąc, wolałabym, żeby nie miał, wolałabym wynająć/kupić wspólnie niż mieszkać u niego, ale skoro mieszkanie już jest to co robić.

Gość gość
gość dziś wolałabym wynająć/kupić wspólnie niż mieszkać u niego, ale skoro mieszkanie już jest to co robić. Serdeczne wyrazy współczucia. Ominęły cie emocje związane z wahającym się kursem franka, jak ty sobie radzisz z tak niskim poziomem adrenaliny?

Gość gość
My razem budowalismy dom.

Gość gość
moi eks ładowali się zawsze do mnie. Obecny mąż też mieszka u mnie

Gość gość
a ty od urodzenia mieszkasz na śmietniku, czy jak? A tak przy okazji to odkąd kupiłam mieszkanie to nie mogę sie opędzić od potencjalnych "narzeczonych". Tak to cisza była, a tu jak się rozeszła wieść po znajomych , to jakieś randki, propozycje, ze do mnie przyjdą , zawsze im sie podobałam. A wszystko chłopcy po 30-34 lata, którzy mieszkaja z rodzicami

Gość gość
Śmieszne królewny z drewna zawsze szukają frajera, tłumacząc swoje pasożytnictwo prymitywnymi argumentami z okresu kamienia łupanego. Żal.pl.

Gość gość
Zakompleksieni śmieszni królewicze z drewna wszędzie widzą niewiasty śliniące się na ich samochodzik. To taki defekt psychiczny. Kobiety nie trąbią tak o tym, co mają, i nie świecą tym po oczach.

Gość gość
jak już wyciągają te argumenty z epoki kamienia łupanego to niech chociaż będą konsekwentne i zachowują się tak jak na epokę przystało. Znaczy w 4 ścianach, przy garach i przy dziecku. I morda w kubeł jak władca jaskini mówi :)