Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻŁOBEK ''DZIECIAKI'' CHORZÓW BATORY

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie odnośnie żłobka dzieciaki?? chciałam zapisać dziecko ponieważ mam najbliżej jednak słyszałam dużo nie pochlebnych opinii nad którymi warto sie zastanowić... może ktoś coś???

Gość gość
Budynek mały nie zbyt ładnie ani dobrze wyposażony w sumie nic ciekawego w sumie personel tez nie za specjalny. Sama nie wiem czy godny polecenia....raczej nie.

Ja z kolei nie mogę nic złego powiedzieć na temat żłobka " Dzieciaki". Moje dziecko chodzi i jestem baaaardzo zadowolona. Ciocie kochające dzieci, dużo zajęć plastycznych, muzycznych, nauka angielskiego i matematyki dla maluszków. Moje dziecko nie chce wracać do domu.

Gość gość
Witam,ja tez jestem zadowolona z tego zlobka.Moja corka chodzi juz rok,cieszy mnie jej rozwoj widac ze Panie wkladaja duzo pracy,a ja moge wszystko sledzic na fb,jest duzo zdjec,filmow co dzieciakiz robia.

Gość gość
Nie jest ważny budynek, i tak jak wyżej ktoś napisał nic specjalnego,zabawki i wyposażenie to sprawa drugorzędna. Najważniejszy jest personel, podejście do dzieci, serce, cierpliwość i pomysłowość, a w żłobku Dzieciaki to wszystko jest.

Gość gość
wy/pier/da/lac reklamiarze!!!!!!!!!!