Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na byłym.

Polecane posty

Gość gość

Zemsta najlepiej smakuje na zimno i tak też robię. Ten gnoj traktował mnie jak szmate, zdradzał a potem zostawił. Nikomu się do mnie nie przyznawał a potem jak juz się rozstalismy rozpowiedzial na mój temat naszym wspólnym znajomym różne chore ploty (znajomi nawet o nas nie wiedzieli a ja wyszłam na psychpatke która się go czepia). Minąło trochę czasu on ma narzeczoną taka młodą 22 letnia dziewczynkę z porządnej czyt. bogatej rodziny. I teraz czy wysłać jego teściowej jego zdjęcia które by go mocno skomponowaly i zszargaly jego opinie? ??

Gość gość
ach oczywiście jak d**ek to tak zrób może ocalisz tą biedną dziewczynę

Gość gość
Bardzo mnie skrzywdził nie dość że rozpowiadal plotki na mój temat to jeszcze doprowadzi do tego ze zostałam podłe zwolniona z pracy (po prostu zadzwonił do mojego szefa jego tatuś...). Faceci zdradzają zostawiają ale on przebrał miarę bo jeszcze potem mnie deptal o mało się przez to nie zabiłam.

Gość gość
Nie chciałam się mścić ale to już 1,5 roku za mną chodzi. Póki tego nie zrobię to chyba się z tej nienawiści nie wylecze. Niech Ci ludzie wiedzą z kim mają do czynienia.

Gość gość
Najlepsza zemsta będzie jeśli poznasz jakiegoś faceta i pokażesz byłemu jaka jesteś szczęśliwa i jak świetnie wygląda twoje życie od kad pozbylas się takiego odpada

Gość gość
hahahaha jaki żałosny otyły wieprz jest w tym filmiku ahahahah:D

Gość gość
Skomponowało... dziewczyno, zacznij się uczyć, bo nawet polskim nie władasz porządnie...

Gość gość
Mam faceta za rok planujemy ślub jestem z nim cholernie szczęśliwa to on odbudowal we mnie poczucie własnej wartości. Pokazał co to znaczy miłość szacunek. Wreszcie czuję jak to jest być kochaną ale ta przeszłość. To tylko jeden ****** czuje ze zamknie ten rozdział na zawsze

Gość gość sylwia
Tez mam problem z takim jednym gnojem juz 6 rok mimo ze nie jest zadnym moim byłym bo nigdy nie bylismt razem tyle ze mnie d**ek zna i nic wiecej i tyle ze jego tatulek zaslepiony kasą i ukladami chciał nas kiedys zeswatac.Teraz jestem mezatką od wielu lat a oba gnoje sie na mnie mszczą za to ze pokrzyżowałam im plany bo mój tato tez ma posadę i oni chcieli byc blisko niego dzięki mnie.Przez gnoji pieprzonych w kadej pracy mam problemy.Nie rozumiem tego bo ja z tym debilem nawet nie chodziłam.

Gość gość sylwia
Ps.i też gnoj rozpowiada uwłaczające i z palca wyssane plotki na moj temat.Rozumiem Cie doskonale z tą roznicą ze ja nigdy nie miałam zadnych byłych bo mąż jest pierwszym.Nie rozumiem jakim prawem to robi.?Swir i tyle!

Gość gość
No ja z nim byłam, a wg niego nie byłam a pelnilam funkcję materaca, mało atrakcyjnej odpychajacej d****** Jak można tak postępować? ?? A potem jeszcze te oszczerstwa i mszczenie się nie wiem za co. Rok nie miałam pracy tylko dlatego, ze się bał jakiejś konfrontacji mnie z jego znajomymi. ..

Gość gość
Myślę, że ci ludzie powinni wiedzieć że zięć to d****arz

Gość gość
ON był moim pierwszym, nie uszanowal tego :(

Gość gość
o dziewczyno, przezylam podobna historie, az się zastanawiam czy nie mamy wspólnego bylego :O

Gość gość
13:17 a kto wie on zmieniał wówczas dziewczyny jak rękawiczki nie wiem z kim jeszcze mógł naraz sypiac. Ale zesta incognito to nie głupi pomysł? ? On po takim czasie nawet sobie sprawy nie zdaje że mogę mu coś zrobić pewnie będzie podejrzewał kogoś innego.

Gość gość
Uważaj z tym incognito, bo jeszcze tak się skończy, że wylądujesz przed sądem, jeżeli oskarży Cię o jakiś szantaż albo upublicznianie jego wizerunku, czy cokolwiek… Z tego co piszesz , facet w środkach nie przebiera. Narobisz sobie kłopotów i jeszcze porozpuszcza o Tobie kolejne plotki albo obróci całą sytuację na Twoją niekorzyść. Na Twoim miejscu próbowałabym się z niego całkowicie wyleczyć, jak to mówią - najpierw jest miłość, potem nienawiść, na końcu obojętność...

Gość gość
Póki co to on w środkach nie przebieral a ja obrywalam za nic. Dowód ze jest ch*** wyslany anonimowo teściom i narzeczonej nie jest upublicznianiem z reszta on był podły nie tylko w stosunku do mnie ale też wielu innych osób. Z sądem itp to on miał do tej pory do czynienia bo to jak prowadzi swoją działalność pozostawia wiele do życzenia. Poza tym mam prawo wnieść anonimowo donos do pewnych instytucji i tym mu nieźle nabroić.

Gość gość
Anonimowo, dopóki ktoś nie sprawdzi źródła. Zrobisz jak zechcesz, ale moim zdaniem lepiej skupić się na tym, że życie Ci się poukładało, niż rozgrzebywać sprawy z przeszłości. Nienawiść nigdy nie jest dobrym doradcą.