Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jurixx

Czy przez to nie znajdę wymarzonej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Jurixx

Witam, Na wstępie mówię, że mam 16 lat i pewnie większość z was powie, że dzieciak ma problemy. Ale raz się żyje :D. Czytam w internecie i dużo o tym i słyszę, że dziewczyny uwielbiają drani i kochają się z nimi wiązać. Lecz najpierw może opiszę siebie. Od paru lat byłem pod opieką psychiatryczną najpierw były podejrzenia o ADHD a później skończyło się na tym, że posiadam chorobę AFEKTYWNĄ DWUBIEGUNOWĄ (huśtawka nastrojów). Jestem dość wrażliwym chłopakiem jeśli chodzi o uczucia oraz na szkodę innych ludzi. Z grona moich znajomych to zawsze ja jestem pierwszy, żeby pomóc komuś w problemach uczuciowych czy to też innych. Zawsze byłem bardzo lubiany przez moich znajomych może wiąże się to z tym ADHD ludzie uważają, że jestem zabawny i miły (w pierwszy dzień w nowej szkole zwróciłem pozytywnie na siebie uwagę całej klasy) Jeśli chodzi o moje związki to były to dwa w wieku 12 roku życia o których chciałbym najchętniej zapomnieć oraz w wieku 13 lat kiedy to pewna piękna dziewczyna zakochała się we mnie po uszy :) Lecz zakończyło to się nie fajnie i mogę to opisać w drugim wątku który też jest dla mnie ważny. Teraz mam taki stan, że bardzo ale to bardzo chciałbym się z kimś związać na stałe ale nie teraz. Mówię o tym jak skończę 18 albo 20 lat uważam, że taki związek będzie poważniejszy. Nie uważam, że jestem wielkim draniem i macho lecz zawsze trzymam swoje zdanie. Ponoć jestem przystojny i co jakiś czas jakaś dziewczyna zwraca na mnie uwagę. Wiem, że w związkach będę bardzo wrażliwy i czasem nie będę sobie radził, ze wszystkimi problemami będę też strasznie bał się o to, że związek się rozpadnie. No nic więcej nie będę się rozpisywać bo nie ma co. Najbardziej chodzi mi o opinię was czyli kobiet. Dziękuje :)

Gość gość
Na pewno kogoś znajdziesz..

Gość gość
Nie słuchaj kretynów, którzy majaczą o draniach i badboyach. Pamiętaj, że teraz, każdy ma dostęp do neta i może rozprzestrzeniać swoją głupotę. Są to zazwyczaj frustraci, którzy nigdy nie byli w związku, a mają jak najwięcej do powiedzenia. Jeśli chcesz się czegoś dowiedzieć o związkach popytaj tych, którzy odnieśli sukces w tej dziedzinie, są w długotrwałych szczęśliwych związkach, albo są specjalistami psychologami, seksuologiami, a nie tych pajaców, zwłaszcza na kafe albo na innych hejterskich stronach opluwających kobiety. Tam nie piszą ludzie, którzy odnieśli sukces, tylko frajerzy, nieprzepełnieni nienawiścią i pogardą. Ludzie są różni i mają różne potrzeby, osobowości, nie ma jednej rady dobrej dla każdego.

Gość gość
Związek w wieku 12- 13 wezcie mnie ludzie trzymajcie bo nie wyrobię.Matko co za kretyn.!s

Gość Jurixx
Napisałem "związki" Ehh