Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta ustawiona

jestem zamozną kobietą i chcę poznać mężczyznę

Polecane posty

Gość kobieta ustawiona

ale nie wiem gdzie szukać i co zrobić żeby on się nie dowiedział o tym że mam dużo pieniędzy,zalezy mi na uczuciu a boję się ze facet wyczuje kasę i będzie ze mną tylko z tego powodu, z drugiej strony nie chciałabym zaczynać związku od kłamstw i braku szczerości,co robić?

Gość gość
Nie mów mu.To będzie sprawdzian.

Gość gość
nie rozumiem dylematu. czy ty kobieto poznając mężczyznę musisz mówić mu co posiadasz, ile masz pieniędzy i jak "zamożna jesteś"? :D chyba cię pogięło, że na pierwszych, czy też kolejnych spotkaniach trzeba o tym mówić. nie znasz innych tematów do rozmów? i kolejna sprawa: czy ty też pytasz swoją ofiarę ile zarabia, jaki jest jego stan majątkowy? przecież to jakaś farsa :P

Gość gość
Gdy facet ma do wyboru: bogatą, mądrą, ładną. Którą wybierze?

Gość ILOSTI
To zależy od człowieka autorko. Ale 99% poleici raczej na kase. Ja osobiście mam w d***e pieniadze. Materiał do mamienia i mieszania ludziom w głowach. Pieniądze pomagają mi żyć i to prawda ale ja nie żyje dla nich. Dużo osób właśnie żyje dla pieniędzy i dla nich jest w stanie zrobić wszystko. To chore, przykre ale prawdziwe. Jestem młody i może się nie znam, a może znam. Nie mnie to oceniać. Mam mnóstwo swoich zasad, których się trzymam. Między innymi nie oceniam ludzi pod względem materialny, bo to kto ile ma to nie moja sprawa. Nie zaglądam do portfeli innych, bo to dla mnie głupie. Może ktoś z Was stwierdzi, że to co napisałem to bajka, ściema. Wali mi to. Piszę to co myślę, żyję tym. Ja to nie wszyscy ;) A Tobie autorko życzę kogoś na mój pokrój i to żebyś była szczęśliwa :) I pamiętaj: nie poddawaj się choćby nie wiem co. I jeszcze jedno: miej oczy szeroko otwarte.

Gość gość
a ja mam ciasną cipkę i jak poznac faceta i mieć pewność że kocha mnie nie za to,a też nie chciałabym kłamac na początku,problemy z d**y

Gość gość
Masz pecha :D. Mnie osobiście, zamożność kobiety dawniej by przeszkadzała, a w mojej obecnej sytuacji, teoretycznie jest zachęcająca, ale wiem, że nie potrafiłbym żyć na "baby utrzymaniu" :D , a sam ostatnio nie zarabiam najlepiej :(. x Wracając do tematu. Jestem dość trakcyjnym mężczyzną i mam kilku znajomych, którzy żyją z kobiet. Często dziwili się, dlaczego ja również, tego sposobu na życie nie wybiorę. Jako, że jesteśmy dość dobrymi znajomymi, wiem po czym oceniają oni zamożność kobiety. Tych elementów jest kilka i jest zupełną niemożliwością, by względnie normalna kobieta, potrafiła je ukryć. Dla mnie i większości mężczyzn, marki damskich ubrań, butów i kosmetyków, są "wiedzą tajemną". Moi koledzy (żigolaki), potrafią "wycenić" każdą panią w ciągu kilku sekund. Nie masz najmniejszej szansy, pozostać dla nich niezauważoną :). A jako że posiadają sporą inteligencję, oczytanie i wiedzę, więc doskonale potrafią imitować to, czego będziesz najbardziej pragnęła. W końcu to jest ich "praca" :P.

Gość gość
no to jestescie w ciemnej dup***e.

Gość gość
Podobnie jak dealer w salonie samochodowym, na pierwszy rzut oka wie kto i co od niego kupi. Mam podobnie. Zauważyłem że będąc w lokalu zachowuje się stosownie do aktualnego zasobu portfela. W marketach jest to bardzo widoczne przy półkach.

Gość gość
chcesz byc sponsorka

Gość gość
Ale wy głupoty gadacie. A jaka bogata kobieta, na pierwszą randkę, zwłaszcza taką w ciemno założy firmowe buty, torebkę, czy nawet sukienkę?. Drogą biżuterię też pozostawi w domu. Zmyje nawet lakier z paznokci ;), Jeśli nie chce pokazać tego , że jest zamożna, to nie pokaże. Kobiety zamożne , a tym bardziej te , które zarobiły swój majątek same, musza być inteligentne, no nie da się inaczej. I one bardzo dobrze wiedzą jak się kamuflować. Zresztą wiele tak robi nawet na co dzień, jeśli tylko nie chce żeby ktoś wiedział o tym, albo też jeśli są po prostu skromne. Tak to jest , że po naprawdę bogatym człowieku nie widać , że jest aż tak bogaty. Ale jeśli ktoś będzie chciał uchodzić za bogacza, kupi sobie parę gadżetów i będzie udawał. Niektórych nawet na to nabierze.

Gość gość
Przemodeluje fryzurę, pkwybija żeby, zapomni o manierach, gestach, sposobie bycia,******ch. Sporo tego, a to dopiero początek. Chyba że jest parweniuszką to...i owszem.

Gość gość
Jako zamozna kobieta masz przekichane bo kazdego mniej zamoznego bedziesz odbierala negatywnie

Gość gość
gość dziś . Bzdury. Zamożna kobieta nie musi już patrzyć na to czy facet jest od niej bogatszy, czy więcej zarabia, bo to co ona ma wystarczy dla obydwojga , a nawet jeszcze zostanie. Dla takiej kobiety z całą pewnością wartością jest to czy ma o czym porozmawiać z tym facetem, czy odbierają na tych samych falach, czy są w stanie przygotować sobie wzajemnie kolację , czy może wspólnie wybrać się na przejażdżkę rowerową, albo spędzić miło czas nie robiąc nic. Jednak faktem jest , że żadna taka kobieta nie chciałaby mieć utrzymanka, ale jednocześnie , ten facet nie musi być koniecznie biznesmenem (zarozumiałym, zapatrzonym w siebie, zarywającym laski na głupi samochód, nie daj boże hamskim) , bo nie o to chodzi w związku.

Gość gość
dziś - wspaniała wypowiedź! Też jestem zamożną kobietą, dobrze wykształconą z dobrym zawodem i pracą ale nie tak łatwo spotkać w dzisiejszych czasach wartościowego mężczyznę.

tak, jak mój przedmówca - spotykając go w realu, trudno Ci będzie ukryć swój status. Natomiast poznając kogoś w sieci chyba nie zaczyna się od wyliczanki co kto ma i ile może? Najpierw rozmowa. Kolejna. I kolejna. Jeśli będziecie nadawali na tych samych falach to jest już jakiś wstęp do związku. Można się spotkać. A po co się spotykać z kimś, z kim nie ma o czy rozmawiać? Co będziesz z nim robiła za lat 30 jak nie rozmawiała?

Gość gość
teraz juz jestem biedną szarą kobieta bo zniszczył mnie ZUS i Us ale kilka lat temu byłam naprawdę zamozna i miałam ten sam kłopot,problem polega głównie na standardowym pytaniu "a czym sie zajmujesz zawodowo?" ok mozna powiedziec że pracuje w firmie x ( podać nazwę swojej) ale ja miałam taki typ działalności gdzie z góry było widomo że tam jest gruba kasa,nawet jako pracownik bałabym sie nowopoznanemu facetowi powiedziec "przyjedz po mnie "

Gość gość
gość dziś Nie gniewaj się, ale głupoty pitolisz :P. Mam kumpla, któremu odmówili podania drogich perfum, z powodu jego wyglądu. Zarabia więcej niż smutasy z Kafe mogą sobie wyobrazić, ale zupełnie nie dba o swój wygląd i ubranie. To zazwyczaj nasze kobiety, pilnują naszego stroju i dla nich golimy się i włosy przycinamy :). Mnie samemu odmówiono kiedyś obsługi w salonie Kruka, gdy podszedłem kupić spóźniony prezent dla mojej najmilejszej :). Akurat w tym dniu, prowadziłem z pracownikami remont i cały byłem zakurzony i pajęczynami obleczony :D. x Po samej cerze dojrzałej kobiet,y można rozróżnić te, które stać na dobre kremy od reszty towarzystwa. Jeżeli ja to zauważam, to koledzy (żigolaki) widzą to na kilometr :D. x Jak wyobrażasz sobie ciągłe udawanie biednej? Przecież nie masz pojęcia, kiedy będziesz obserwowana.

Gość gość
gość dziś . Zgadzam się. Trudno jest spotkać wartościowego faceta, bo nawet jeśli się takiego spotka , takiego naprawdę wartościowego , to on potrafi wycofać się że strachu, że "nie podoła", że to zbyt duże wyzwanie ( bo chciałby nam zaimponować i nawet nie wie , że do tego pieniądze nie są potrzebne, a na pewno nie koniecznie duże pieniądze ). A niestety taki sobie cwaniaczek kreujący się na wartościowego , będzie sobie pogrywał i to bardzo odważnie. Problem w tym, że takaw końcu inteligentna kobieta, nie da się nabrać na podchody takiego cwaniaczka , choć czasami niektóre się dają , a potem płaczą.

Gość gość
gość dziś Kiedyś poznałem w necie kobietę, która twierdziła, że jej firma zajmuje się nieruchomościami. Było mi to obojętne, do momentu, gdy zaczęła przysięgać, że w jej firmie wszystko jest uczciwie powiedziane klientowi i nigdy nie pobierają prowizji od obu stron transakcji :P. Takie bajki, to tylko w sejmie :P.

Gość gość
gość dziś No wlasnie im bogatsza kobieta tym bardziej patrzy na gobactwo u mezczyzny. Kobiety nie wezma sobie biedniejszego od siebie chyba ze jakiegos modela do seksu na romans czy sponsorowanie.

Gość gość
gośćdziś . Przeczytaj wypowiedź "gość dziś " jeszcze raz, tym razem może ze zrozumieniem ;).

Gość gość
Problem z d**y, jak masz kasę to żyjesz i ubierasz sie jak lubisz i chcesz , obracasz sie w środowisku równych sobie bo biedny nie zamieszka w takim samym hotelu, nie jeździ do spa czy pierwsza klasa w samolocie. Gdzie bogata ma niby poznać biedaka u szefca? Kelnera czy ciecia ? Wez nie swiruj prawdziwie bogate maja swoje hobby, grupę znajomych i przyjaciół . Niby gdzie ma spotkać takiego bieduska? Jak schodzi do sutereny ekonomicznej to sama sie prosi ale jak facet jest biedny to głupi wiec szybko go rozpoznasz.

Gość gość
Co znaczy bogata? Ile mln na koncie? Jakie dochody roczne? Pretendują kobietę do uznania jej za bogatą?

Gość gość
21.28-"No wlaśnie im bogatsza kobieta tym bardziej patrzy na bogactwo u mężczyzny. Kobiety nie wezmą sobie biedniejszego od siebie chyba że jakiegoś modela do seksu na romans czy sponsorowanie." x-x-x-x-x-x-x I tu nie masz racji! Ja chciałam takiego wziąć, ale honorowo! odmówił. Był biedniejszym, ale wartościowym facetem mnie doskwierała samotność. Dziś pewnie bylibyśmy małżeństwem ale był głupi po prostu. A mógł zmienić swoje życie i kochałabym go jak nikogo na świecie!

Gość gość
gość dziś ...Trudno jest spotkać wartościowego faceta... x A ja ;) ? x ...to on potrafi wycofać się że strachu, że "nie podoła", że to zbyt duże wyzwanie ( bo chciałby nam zaimponować i nawet nie wie , że do tego pieniądze nie są potrzebne, a na pewno nie koniecznie duże pieniądze )... x Wymyśliła :P. Nie chodzi o strach, przed skromnym imponowaniem, ale o Wasze wtrącanie się do wszystkiego :(. W normalnym układzie, facet ma choć odrobinę wpływu, na decyzje dotyczące jego otoczenia, a gdy "sponsoruje" kobieta, to potrafi zrujnować (w dobrej wierze), całe jego otoczenie. Mój przyjaciel - muzyk doświadczył tego dobitnie. I wcale się o ten remont mieszkania nie prosił. Zlikwidowała nawet specjalne wygłuszenie pokoju z fortepianem, które kleiliśmy kiedyś przez 2 tygodnie :(. Teraz boi się zagrać, by nie obudzić sąsiadów :(. x ...Problem w tym, że takaw końcu inteligentna kobieta, nie da się nabrać na podchody takiego cwaniaczka , choć czasami niektóre się dają , a potem płaczą... x Jakoś tego nie zauważyłem :D. Jeden z tych żigolaków jest obecnie właścicielem dużej knajpy, w centrum sporego miasta, a drugi współwłaścicielem jednego z większych salonów merca w Niemczech. Baby nadal wpatrują się w nich, jak w obrazek :P.

Gość gość
Po samej cerze dojrzałej kobiet,y można rozróżnić te, które stać na dobre kremy od reszty towarzystwa. :-D hahahha

Gość gość
gość dziś ...Ja chciałam takiego wziąć, ale honorowo! odmówił. Był biedniejszym, ale wartościowym facetem mnie doskwierała samotność. Dziś pewnie bylibyśmy małżeństwem ale był głupi po prostu. A mógł zmienić swoje życie i kochałabym go jak nikogo na świecie!... x To nie jest takie proste. W zeszłym roku miałem koszmarną sytuację finansową i pewna kobieta, mnie po części utrzymywała. Z tego powodu, cały czas łaziłem nerwowy i miałem problemy z seksem. Kobieta była piękna i chyba mnie kochała, bo wspominała ciągle o naszym dziecku. Rozstaliśmy się z mojego powodu. x Dzisiaj jestem z kimś innym. Moja sytuacja finansowa uległa poprawie i dzięki temu odzyskałem męskość. Jesteśmy szczęśliwi :).

Gość gość
do goscia wyzej jaki Ty kochliwy jestes szybko nowa milosc znalazles