Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W trakcie kłótni mój mężczyzna krzyczy, że mnie nie kocha.

Polecane posty

Gość gość

Czy on mnie kocha? Ostatnio w trakcie kłótni, bo znowu nawydziwial, stwierdził, że mam wieczne pretensje do niego o wszystko..powiedział, że mnie nie kocha, męczy go ten związek i zmusza się by ze mną być. Zawsze gdy się o coś kłócimy krzyczy, że chce się rozstać. Że nie kocha mnie tak mocno jak kiedyś. Kłócimy się np o seks, od początku związku zauważyłam, ze tego seksu nie lubi. Co zaczyna mnie meczyc. Nie przytula mnie i sam z siebie nie caluje. Chodze na silownie, jestem wysoka szczupla, mam dlugie blond wlosy, duze piesi. Zawsze mialam i wciaz mam powodzenie u mężczyzn. Biegam przy nim w koronkach, zakładam pończochy szpile do nieba, przebieranki, a on nic. Jak jest obrazony ,mam go nie dotykać. Po kilku dniach wszystko wraca do normy. Mówi, że nic nie planuje bo był w kilku związkach planował i nic nie wyszło z tego. Ostatnio powiedział, ze pewnie czekam az spotkam innego i go zostawię. Z drugiej strony remontuje swoje mieszkanie dla nas, praktycznie już u niego mieszkam. Czy on mnie kocha?

Gość gość
Nie kocha Cię, a mieszkanie remontuje dla siebie.

Gość gość
Myslę, ze jest niepeweny tego co was łączy, jeśli jesteś tak atrakcyjna, obawia się, że to ty go zostawisz. Z drugiej strony, jeśli nic nie daje od siebie , nie przytula, nie całuj******** nie lubi sexu z tobą, to jednak nie rozumiem, że z nim jesteś. Musisz nim być, skoro jesteś taka fajna i możesz mieć kogo chcesz? Faceta , który nie będzie się ciebie bał ?

Gość gość
Dlaczego uważasz że jest gejem?

Gość gość
Myslę, ze jest niepeweny tego co was łączy, jeśli jesteś tak atrakcyjna, obawia się, że to ty go zostawisz. Z drugiej strony, jeśli nic nie daje od siebie , nie przytula, nie całuj******** nie lubi sexu z tobą, to jednak nie rozumiem, że z nim jesteś. Musisz nim być, skoro jesteś taka fajna i możesz mieć kogo chcesz? Faceta , który nie będzie się ciebie bał ? Albo faktycznie , może i gej?

Gość gość
Często w trakcie kłótni mówi mi, że lubi skromne kobiety, a ja wg niego mam zbyt wysokie mniemanie o sobie? Wg niego uważam się za****bista a taka nie jestem. Ogólnie nie rozumiem skąd u niego takie słowa w stosunku do mnie. Jego zachowanie mnie zadziwia. Gdy stwierdziłam, że swoją wartość mam i on nie będzie mi umniejszal to jeszcze bardziej się wkurzyl i krzyczał, że nie chce ze mną być. Uwaza, ze zależy mi tylko na seksie. Nie lubi seksu. Nawet gdy ma wzwod nie pozwala mi się dotknąć.

Gość gość
jest gejem bo który facet mając dziewczynę pomijam fakt urody z nią się nie bzyka rozumiem jak byście byli małżeństwem z 10lat pierwsze zauroczenie mija a nie w tedy gdy jeszcze chodzicie ze sobą pomijam możliwość że jesteś szpetna a on jest z tobą dla kasy albo ma problemy zdrowotne do tego nie mówi się osobie którą się kocha że się nie kocha to po co się jest z niekochaną babą? dla kasy tylko i jako przykrywkę dla rodziców i społeczeństwa na 100% cię zdradza ze swoim kolegą

Gość gość
w klotni wychodza niestety ukryte mysli, frustracje. jezeli mowi ze nie kocha to moim zdaniem faktycznie nie kocha i sie męczy w tym związku.

Gość gość
znasz określenie kryzysowa narzeczona? Lepiej się z nim zapoznaj bo nią właśnie jesteś . Mężczyźni sa prości i to my dorabiamy ideologię do ich słow. Ja brałąbym za pewnik to ,że wszystko mu w tobie przeszkadza i sam próbuje cię do siebie zniechęcić. Mówi,że nie planuje niczego i tego powinnaś słuchać...on coś planuje ale NIE Z TOBĄ. Czeka na kogoś innego ale z wygody/lenistwa/lęku przed samotnością nie chce być sam. Gdy pozna ta właściwą rzuci cię w mgnieniu oka. Mieszkanie remontuje dla siebie a jeśli mówi,że dla was to mówi tak bo wie,że to chcesz usłyszeć...Przykro mi.

Gość gość
Tego właśnie się obawiam, że jest ze mną a szuka kogoś innego. Choc to nie taki facet. On z mety w twarz powiedziałby mi że koniec. Taki już jest. Zapytałam go czy planuje coś ze mną, odpowiedział że remontuje mieszkanie to chyba widzę, że tak.

Gość gość
Laska on jest ukrytym gejem, czytając twoja historie miałam wrazenie ze czytam o sobie. W koncu sie rozstawieniecie ale mozesz sie nie dowiedziec prawdy,powodzenia !

Gość gość
Dlaczego uważacie że jest gejem. Podobno jest wielu mężczyzn którzy nie lubią seksu a oralnego wręcz się brzydza. Fakt nie dotyka moich piersi, nie caluje mnie w żadne miejsca z wyjątkiem ust. Wszyscy faceci chcą tylko seksu?

Gość gość
Ja tak nie uważam. Pisałam o 19:07 i znam ten schemat bo byłam taką kryzysową narzeczoną i to dosłownie bo nosiłam na palcu zaręczynowy pierścionek. Kobiety potrafią udawać orgazm a mężczyźni cały związek jeśli jest to dla nich wygodne. Twój Facet to mały,znudzony miś a dla innej będzie groźną bestią. Z TOBĄ PRZECHODZI PARE LAT a z tą drugą...za kilka miesięcy od rozstania będziesz podziwiała na fejsie fotki z jego ślubu.

Gość gość
Może i masz rację. Dziwnie się zachowuje praktycznie od początku związku. Chyba czas na szczera rozmowę.