Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facetom podobają się bardzo długie włosy?

Polecane posty

Gość gość

mnie to interesuje. długie włosy są niewygodne dla dziewczyny. i często tak jest, że brzydsza laska z długimi włosami ma większe powodzenie niż obiektywnie ładniejsza z krótkimi.

Gość gość
bo tak zostalismy stworzeni przez boga sa sexowne i nie tylko długie włosy ale na rekach czy pachach nogach szaleje za nimi

Gość gość
Niewygodne ? Dla mnie niewygodne sa krotkie ktore trzeba ukladac. Ja mam dlugie i nie narzekam na wygodę.

Gość gość
Bo dlugie wlosy sa mega kobiece i seksowne. To atrybut kobiety. Poza tym w czasie seksu na pieska mozna ciagnac dziewczyne za kucyk, to jest podniecajace.

Gość gość
oczywiście że są niewygodne. ja mam długie niewycieniowane. nie wiem może coś z nimi zrobię. najwygodniejsze są średnie, też nie bardzo krótkie. z wszystkim trzeba uważać, żeby nie przytrzasnąć i tak dalej. w dodatku są bardziej narażone na uszkodzenia mechaniczne.

Gość gość
Bo są atrybutem kobiecości. I nie muszą być bardzo długie, byle nie krótkie.

Gość gość
No ja mam ciut powyzej pasa dlugosc idla mnie wygodne. Moze dlatego ze nigdy nie mialam krotkich i jestem przyzwyczajona. Natomiast nie wyobrazam sobie krótkich wlosoa i ukladania ich.

Sam za takim szalej choć krótkie też się podobają. Nie wiem czemu, może dla tego że lubię się nimi bawić? :D

Gość gość
To atawizm - jaskiniowiec łapał kobietę za długie włosy i wlokl do jaskini. Dzisiaj, zeby ośmielić faceta w zalotach, kobieta rozpuszcza włosy, odrzuca zalotnie kosmyki, przeczesuje włosy palcami podczas rozmowy....