Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JakPowiedzieć

Jak jej to powiedzieć...

Polecane posty

Gość JakPowiedzieć

Spotykam się z przepiękną kobietą juz od 3 miesięcy nie robimy nic na silę na spokojnie wszytko. Nasza relacja jest coraz bardziej bliższa i gorętsza i czuje ze wkrótce wylądujemy razem w łóżku. Już ją pieściłem dłoniami ale nigdy nie mieliśmy takiej sytuacji żebyśmy mogli pójść na całość i podczas tych pieszczot już dwa razy czuje ze na cipce jest trochę bardziej owłosiona za czym za bardzo nie przepadam. Chciałbym jej sprawić przyjemność zagłębić tam się języczkiem ale przy takim owłosieniu ciężko będzie :/ Jak jej powiedzieć delikatnie czy mogła by się wygolić własnie tam ? Ktoś pomoże ? Bo boje się ze przez to jakoś zniechęcę ją do siebie :(

Gość gość
Spać gnoju.Jutro do szkoły:D

Gość JakPowiedzieć
Do roboty dla twojej wiadomości.

Gość gość
jak masz problem powiedzeć kobiecie żeby się ogoliła to faktycznie lepiej poczytaj ksiązkę i wyśpij się do szkoły. le jeśli cchesz to powiem a więc jeśli ty jesteś ogolony albo nie ejsteś ale ona to akceptuje to powiedz coś w stylu "chętnie zrobiłbym ci mientkę ale nie chce mieć włosów między zebami" albo "jesli się oglisz to zrobie ci dobrze języczkiem" itp

Gość Wojtek z Radomia
Jak ja kiedyś 28letniej dziewczynie wyszeptałem na ucho, że lubię jak W TYM MIEJSCU jest gładko, to powiedziała "jak ci się nie podoba to możesz tam NIE ZAGLĄDAĆ". słabo ?? ;-)

Gość JakPowiedzieć
dzięki jutro jej to powiem i zobacze czy pomogło

Gość JakPowiedzieć
JakPowiedzieć dziś dzięki jutro jej to powiem i zobacze czy pomogło PODSZYWA SIE PODEMNIE

Gość JakPowiedzieć
To ze włosy miedzy zębami to słabe ale to drugi ze zrobie ci dobrze jezyczkiem całkiem całkiem.

Gość gość
Nie wiem jakie są relacje między wami i czy twoja partnerka jest doświadczona. Jeśli tak to myślę że możesz jej otwarcie powiedzieć że uwielbiasz całować słodkie gladko ogolone kobiece sekrety i taką rozkoszą chcesz ją obdarować. Jeśli to młoda i niedoświadczona panna....moze się zawstydzic i przestraszyć. Zresztą jaka nowoczesna jak iszesz piękna kobieta w dzisiejszych czasach nie dba o takie rzeczy???? Dziwne.

Gość gość
może zaproponuj jej wspólną kąpiel i podczas tej kąpieli zrób jej depilację :D powiedz, że Cię to podnieca :D

Gość gość
To nie jest dziwne ćwoki tylko kobieta może ma problemy dermatologiczne Nie każdemu jeżdżenie maszynką po delikatnej skórze wychodzi na zdrowie.Dlatego jest owlosiona.A Tobie jak nie pasi to znajdz sobie inną.Albo akceptujesz albo nie.