Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam męża a podnieca mnie ktoś inny co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Mam męża-ponad 5 lat po ślubie 3 letnie dziecko. Seks jest ok ale rzadko super orgazm, często mnie wkurza. Wszędzie rozrzuca ubrania, zero pomyślności wszystko paluszkiem trzeba pokazac nie dba o siebie, nie ćwiczy brzuch mu troche sie zrobił a że ma prawie 2 metry to na razie nie widać za bardzo(ja widze). Jest ktoś na kogo widok ciepło mi sie robi chciałabym zobaczyć jak to jest sie z nim przespać...tylko wiem że nigdy nie zdradze męża bo nie mogłabym to tylko marzenia ale jak obiekt moich marzeń przychodzi do mnie do pokoju w pracy(jest dyrektorem z***biście przystojnym lekko umięśnionym po siłowni ,wysoki jak mój mąż jesteśmy na ty) to poprostu eeeeh myśle potem o nim w sposób jaki nie powinnam. Nie wiem dlaczego on mnie tak podnieca i kręci. Potem mam wyrzuty sumienia że mąż by był strasznie smutny jakby sie dowiedział o moich myślach:( Chciałabym żeby mój dyrektor znikł ale wiem że bede na niego skazana do konca pracy w firmie.

Gość gość
Nie chce. On ma babke i 2 dzieci. Wiem że ją zdradzał. Ja nie chce zrobic tego mężowi swojemu dziecku jego kobiecie i jej dzieciom. Poprostu on mnie podnieca doprowadza do tego że myśląc o nim przy zadowalaniu sie moge dojść w pół minuty. Co ja poradze...nidz z tym nie zrobie bo mam zasady. Nie zdradzam i nie wchodze miedzy kogoś a jego rodzine. Poprostu bym nie mogła. Ale myśli są kosmate.

Gość gość
ile tam masz pracować

Gość gość
Wszystkie mężatki po jakimś czasie tak maja wiec się nie przejmuj.

Gość gość
powiedz mu -Panie Darku czy jak ma na imię to co myślisz i co napisałaś tutaj , zrobi ci minetkę na zapleczu i będzie ok

Gość gość
Skoro zdradza swoją obecną babeczkę, to i Ciebie by zdradzał. byłabyś dla niego zwykłą szmatą, jakich już wiele przeleciał. Serio Cię to kręci???

Gość gość
Strasznie mnie to kreci...moglby na mnie napluc, przeleciec bez gumy, zeszmacic totalnie.

Gość gość
12.31 to podszyw Nie wiem w 100%czy ją zdradzał-najlepsze że on zna sie bardzo dobrze z moim mężem:/ poprostu mi zle ze mam takie myśli ale nic nie poradze. Podobno na służbowym wyjezdzie podłapał miejscową -to było 1,5roku temu. Najlepsze że ten dyrektor sam mnie zatrudniał:/ No podsumowując jesteśmy na ty, to kolega mężą, a ja mam wizje jak mnie posuwa. Jestem beznadziejna.

Gość gość
a tam, a może jest słaby w te klocki

Gość gość
Ale on poprostu mi sie fizycznie podoba. Jego włosy zarost oczy(!) głos-jak mówi to sie nie moge skupić na niczym innym bo słucham jego głosu-ale moze mi przejdzie bo mój maż to dobry człowiek.Co mu moge zarzucić to to że o siebie nie dba że za bardzo oszczędza na sobie-sępi na lepsza kurtke czy koszule , bałaganiarz. Jedyna rozrywka to tv. Pierdzi przy mnie i beka głośno i dłubie w nosie a na mnie dziala to anty podniecajaco.

Gość gość
O matko jaki goryl. Pociagalby mnie w Twojej sytuacji nawet pan Mietek cieciu z osiedla. Masakrejszyn.

Gość gość
Kojarzysz taka piosenke Bajmu Jezioro Marzen? Co noc mi krazy po glowie. A maz spi obok... Takie zycie.

Gość gość
Eeh tylko mi sie wydaje ze ja kocham męża. A do dyrektora-kolegi tylko pociąg fizyczny. Tylko seks.

Gość gość
Wczoraj z mężem dwa razy uprawialiśmy seks plus dwa razy sama sie zaspokoiłam myśląc o tamtym:(. Wydawało mi sie że jak mąż porządnie mnie zaspokoi to mi minie.Było bardzo fajnie ale znów ON i sprawa do mnie a ja dosłownie nie moge sie na niego nie gapić i nie mieć takich myśli. Jakie to wszystko w**********e.

Gość gość
idz do psychologa-psychoterapeuty do poradni zdrowia psychicznego tam na nfz przymują

Gość gość
To normalne że po jakim czasie w związku zarowno facet jak i kobieta może spojrzeć na trzecią osobę z pożądaniem, czasem widzisz przystojniaka w autobusie, czasem jest to jakis kolega w pracy, to jest normalne. Jestem na 100% pewna że moj mąż też nie jest obojętny nA PIĘKNE KOBIETY NA ULICY, nie jesteśmy chodzącymi głazami przecież.Oczywiście nigdy przenigdy nie zdradziłabym męża.

Gość gość
Myśle ze to tylko zauroczenie i napewno minie ale póki co myśl zdrowo zostaną wspomnienia

Gość gość
Chciałabym żeby mi przeszło...jesteśmy ponad 5 lat poślubie i takie coś:/ wczoraj opierd. męża żeby coś ze sobą zaczął robić i normalnie sie ubrał/zachowywał. Wszystko co we mnie siedziało wybuchło jak skonczylismy sie kochać. Popłakałam sie i poszłam do łazienki:/ mało brakowało to bym mu nie wykrzyczała że jego kolea mi sie podoba.

Gość gość
Nigdy nie miałam tak.A nawet jeśli o kimś pomyślałam to mi za sekundę przeszło.Chyba nikt mnie nie pociąga :D

Gość gość
tu autorka: a mnie trafiło pierwszy raz...chociaż-nie pamietam tego już tak dobrze ale chyba też podniecałam sie jak z mężem sie poznaliśmy. Pamietam jak mnie dotykał pierwszy raz a jak już doszło do seksu (mieszkaliśmy jeszcze oboje z rodzicami i studiowałam ja na pierwszym on na ostatnim roku) to wynajelismy pokój w hotelu na 2 dni i pierwszej nocy uprawialismy seks 6 razy...tylko to było juz dawno on sie tak nie stara zaniedbał sie ja po ciąży dalej mam super figure ćwicze bo cwiczyłam kiedyś 58kg/166 płaski brzuch duze piersi rozmiar E/F ciemne długie łosy-naprawde faceci na mnie lecą (w pracy na dziale 35ciu a ja jedna) mam adoratorów paru. Ale mój mąż jest ostatnio okropny-jakby miedzy nami było ok to moze by mi sie ON nie spodobał?

Gość gość
Ja mam kochanka i mi dobrze:) polecam. Sex nieziemski!!!!!

Gość gość
Dalej to samo:( w dodatku zaczełam sobie wyobrażać go i mnie jak jestem sama, chociaż tak sobie pomagam. Czasem sobie myśle : "przestań myśleć weź sie w garść masz meżą dziecko poukładane życie" a wszystko daje w łeb jak go widze. Jakaś tęsknota za tym czego juz nie bęzie że coś w życiu może tak podniecać. Naprawde w nagorszych snach nie sądziłam że coś takiego mnie spotka. Chciałabym cofnac czas przed ślubem raz zobaczyć jak to jest z NIM być -może do d**y? Może kiepsko? Może bym sie rozczarowała? Teraz już nigdy sie nie dowiem.

Gość gość
ja mam 24 lata a moj maz 34 i bywa,ze nie uprawiamy sexu ponad miesiac,bo on nie chce albo idzie spac i co mam powiedziec?:(

Gość gość
eeeeh beznadzieja. Po co ci taki stary mąż? 10 lat? ON jak nie bedzie o siebie dbał to naprawde bedzie duzo starzej wyglądał,czuł sie i zachowywał. Ja z moim mężem uprawiam seks ostatnio codziennie ale co z tego skoro on mnie tak nie podnieca!!!!!!!!

Gość gość
Mam podobnie i chyba się odwaze zobaczyć jak to jest. Nikt sie nie dowie;)

Gość gość
Autorko ile macie lat tzn "niedoszły" kochanek mąż i Ty ? Czy on ci imponuje też materialnie ?

Gość gość
Czy mi imponuje materialnie? Nie wiem. Zrabia dużo ale chodzi chyba bardziej o fizyczność. Ja 27 maz 32 a tamten 34. A co to ma do rzeczy?? Poprostu jest zadbany dobrze ubrany przystojny nie pierdzi przy mnie nie beka ( wiem ze w domu u siebie pewnie jest taki sam jak każdy czyli swinia) wysportowany..no poprostu mnie pociąga. Nie zdradzę bo mam zasady ale jestem smutna i nieszczęśliwa. Mam nadzieje ze mi przejdzie.

Gość gość
Nie przeszło, znów chodzi obok a ja czuje że dostaje głupawki..

Gość gość
Skoro podoba ci sie jego wygląd glos fizyczność a potem dopiero portfel to raczej wpadlas i nic z tym nie zrobisz. Smutna prawda. Dobrych wyborów.